Selçuklu Koku Bahçesi Yeni Sezona Hazır

Selçuklu Koku Bahçesi Yeni Sezona Hazır

Selçuklu Belediyesi tarafından hizmete sunulan ve Seyir Tepesi'nde yer alan Selçuklu Koku Bahçesi, rengarenk çiçekleriyle ziyaretçilerini bekliyor.

Konya'nın Selçuklu ilçesinde, Selçuklu Belediyesi'nin doğayla iç içe alanlar yaratma hedefiyle hayata geçirdiği Selçuklu Koku Bahçesi, yeni sezona hazır hale getirildi. Geçtiğimiz yıl hizmete açılan Koku Bahçesi, 7 bin 500 metrekarelik alanında 128 çeşit bitkiden oluşan 50 bin çiçekle Seyir Tepesi'nde misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor.

Selçuklu Koku Bahçesi Yeni Sezona Hazır

Başkan Pekyatırmacı’dan Davet

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, sezon hazırlıklarını tamamlayan Koku Bahçesi'ni ziyaret ederek tüm vatandaşları bu eşsiz deneyimi yaşamaya davet etti. Başkan Pekyatırmacı, "Seyir Tepesi'nde bulunan Selçuklu Koku Bahçemiz yeni sezona hazır. Toplam 7 bin 500 metrekare alanda, 128 türde 50 bin çiçeğimizle ziyaretçilerimizi bekliyoruz. Hemşehrilerimizi Seyir Tepemize, Koku Bahçemizdeki birbirinden güzel renkler ve kokular eşliğinde dolaşmaya davet ediyoruz" dedi.

Selçuklu Koku Bahçesi Yeni Sezona Hazır

Başkan Pekyatırmacı, Koku Bahçesi'nin ilk açıldığı yıldan bu yana bitkilerin çok daha güzel bir şekilde yetiştiğini ve çeşitli ilaveler yapıldığını belirterek, bitki çeşitliliğinin ve sayısının arttığını vurguladı.

Seyir Tepesi'nde Panoramik Konya Manzarası

Seyir Tepesi'nden panoramik Konya manzarasını izlerken, Selçuklu Koku Bahçesi'nde farklı kokular ve renklerle dolu bir gezinti yapma imkanı sunan bu eşsiz alan, tüm ziyaretçilerini bekliyor. Başkan Pekyatırmacı, "Tüm hemşehrilerimizi Seyir Tepemize, Koku Bahçemizdeki çiçek manzarasıyla buluşmaya davet ediyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.

Selçuklu Koku Bahçesi Yeni Sezona Hazır

Selçuklu Koku Bahçesi, doğayla baş başa kalmak ve günün stresinden uzaklaşmak isteyen herkes için ideal bir ziyaret noktası olarak öne çıkıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.