Selçuklu, Karatay ve Meram'da 6 Şubat'ta okullar tatil mi? Konya Valiliği'nden son dakika açıklaması!

Selçuklu, Karatay ve Meram'da 6 Şubat'ta okullar tatil mi? Konya Valiliği'nden son dakika açıklaması!

Konya'da etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle ilçelerden kar tatili haberleri art arda geliyor. Peki Selçuklu, Karatay ve Meram'da 6 Şubat 2023 Pazartesi günü okullar tatil mi? Konya Valiliği'nden beklenen son dakika açıklaması geldi

Konya'da etkisini sürdüren yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ilçelerden kar tatili haberleri art arda geliyor. Peki Selçuklu, Karatay ve Meram'da 6 Şubat 2023 Pazartesi günü okullar tatil mi?

Vatandaşlar "6 Şubat Pazartesi günü okullar tatil mi?" sorusuna yanıt ararken ilk kar tatili açıklamaları geldi. Konya'nın Beyşehir, Derebucak, Hüyük, Doğanhisar, Bozkır, Yalıhüyük, Ahırlı, Kadınhanı, Derbent, Akören, Taşkent, Derbent, Hadim, Güneysınır, Seydişehir, Karapınar, Çumra, Kulu, Emirgazi, Halkapınar, Ilgın Tuzlukçu, Altınekin, Ereğli, Cihanbeyli, Çeltik ve Yunak ilçelerinde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okullar 1 gün, Derebucak ilçesinde ise 6-7 Şubat'ta (2 gün) tatil edildi. Söz konusu ilçelerde kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel de idari izinli sayılacak.

Konya Valiliği'nden yapılan son dakika açıklamada, Konya merkez Selçuklu, Karatay ve Meram ilçeleri genelinde 6 Şubat 2023 Pazartesi (yarın) okulların tatil edildiği duyuruldu.

Konya'da okullar tatil edildi mi? Beklenen açıklama geldi

Konya Valiliği'nden yapılan kar tatili açıklaması açıklama şöyle:

Hava şartları nedeniyle Konya merkezde eğitime bir gün ara!

Konya'da hava şartlarının oluşturduğu risklere karşı önleyici tedbir olarak,

Selçuklu Meram ve Karatay ilçelerimizde İlçe Hıfzısıhha Kurulu kararı ile 6 Şubat 2023 tarihinde eğitim öğretime (1 ) bir gün süre ile ara verilmesine,

Hamile engelli kamu görevlilerin bir gün idari izinli olmalarına karar verilmiştir.

Diğer ilçelerimizin durumları ilçe değerlendirilerek ilçe kaymakamları tarafından duyurulacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

konyakartatili.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum