Selçuklu Belediyespor Masa Tenisi takımı kürsüde

Selçuklu Belediyespor Masa Tenisi takımı kürsüde

Selçuklu Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Takımı, Samsun’da düzenlenen ‘Türkiye Küçükler Bölge Takım Şampiyonası’ndan kürsüye çıkara önemli bir başarı elde etti

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu faaliyet programında yer alan ‘Küçükler Bölge Takım Şampiyonası’ 19-20 Ekim 2019 tarihlerinde Samsun Canik Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirildi. Türkiye’nin çeşitli illerinden bir çok sporcunun mücadele ettiği şampiyonada Selçuklu Belediyespor Kulübü Erkek Masa Tenisi Takımı üçüncülük elde ederek kürsüye çıkmayı başardı. Selçuklu Belediyespor Kulübü Bayan Masa Tenisi Takımı ise şampiyonayı dördüncü tamamladı. Selçuklu Belediyespor Kulübü bu sonuçlarla Türkiye Şampiyonasında hem bayanlar hem erkekler kategorisinde şehrimizi temsil etme hakkı kazandı. Selçuklu Belediyespor Kulübü Masa Tenisi branşında oldukça başarılı sonuçlar imza atarken, geçtiğimiz aylarda sporcu Gülce Dönmez Milli Takıma seçilerek Konya Masa Tenisinde bir ilki gerçekleştirmişti.
'2 YAŞ BÜYÜK SPORCULARLA MÜCADELE ETTİLER'
Selçuklu Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Takımı ‘Küçükler Bölge Şampiyonası’nda Minik yaş kategorisinden bulunan sporcularıyla mücadele etti. Son katıldıkları şampiyonada madalyayı az farkla kaçıran sporcular, bu kez kendilerinden 2 yaş büyük sporcularla mücadele etmelerine rağmen kürsüye çıkmayı başardılar. Selçuklu Belediyespor Kulübü Masa Tenisi sporcularının hedefi ise bundan sonra takım halinde Türkiye Şampiyonluğuna ulaşmak ve Milli Takım forması giyerek ülkemizi temsil etmek.
ERDEN: SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ
Selçuklu Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Takımı Başantrenörü Fatih Erden, ‘Şampiyona öncesi sporcularımız antrenmanlarda özverili bir şekilde çalıştılar. Hem bayan hem de erkek takımımızla kürsüye çıkmayı hedeflemiştik. Erkek Takımımızla bunu başardık bayan takımımızda ise kürsüye çok yaklaştık ancak olmadı. Sporcularımız bu şampiyonada kendilerinden 2 yaş büyük sporcularla mücadele ettiler. Çalışmalarının karşılığını aldıkları için çok mutluyuz. İnşallah önümüzdeki dönemde bu sporcularımızla birlikte Türkiye Şampiyonluğuna ulaşacağız. Bizlere bu konuda büyük destek veren Selçuklu Belediye Başkanımıza ve Kulüp Yönetimimize çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.