Selçuklu Belediyespor Judo Takımı, Süper Ligi üçüncü sırada tamamladı

Selçuklu Belediyespor Judo Takımı, Süper Ligi üçüncü sırada tamamladı

Spor Toto Büyükler Süper Ligi’nde mücadele eden Selçuklu Belediyespor Kulübü Judo Takımı 2019 sezonunu üçüncü sırada tamamlayarak Avrupa Şampiyonasına katılma hakkı kazandı

 

 

Türkiye Judo Federasyonu faaliyet programında yer alan ‘Spor Toto Büyükler Süper Lig Judo Müsabakaları’ Antalya’da düzenlendi. Göynük Atatürk Spor Salonunda yapılan müsabakalar büyük heyecana sahne oldu. 16 takımın mücadele ettiği Judo Büyükler Süper Lig’inde şehrimizi temsil eden Selçuklu Belediyespor Kulübü Judo Takımı, Galatasaray ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un ardından sezonu üçüncü sırada tamamlayarak önemli bir başarıya imza attı. Selçuklu Belediyespor Kulübü elde ettiği bu başarıyla birlikte 2020 yılında düzenlenecek olan Kulüpler Avrupa Judo Şampiyonasına katılma hakkı kazandı.

COŞKUN: KÜRSÜYE ÇIKTIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ

Selçuklu Belediyespor Kulübü Judo Takımı Başantrenörü Abdülkadir Çoşkun, “Judo Süper Ligi’nde Konya’yı temsilen mücadele ediyoruz. Bu sezon ligde çok güçlü rakiplere karşı mücadele ettik. Sporcularımız sezon içerisinde gösterdikleri gayretin karşılığını aldığı için çok mutluyuz. Şehrimizi de en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Bu başarımızlar birlikte 2020 yılında düzenlenecek olan Avrupa Kulüpler Şampiyonasına katılma hakkı kazanmış oldum. Çalışmalarımızı daha iyi bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz. Bizlere her zaman destek olan ve çok güzel imkanlar sunan Selçuklu Belediye Başkanımıza ve Selçuklu Belediyespor Kulüp yöneticilerimize teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Süper Ligi üçüncü sırada tamamlayarak önemli bir başarıya imza atan Selçuklu Belediyespor Kulübü Judo Takımı, Sporcu ve Antrenörlerini tebrik etti.

Etiketler :