Selçuklu Belediyespor Erkek ve Kadın Masa Tenisi Takımı 3. LİG'de

Selçuklu Belediyespor Erkek ve Kadın Masa Tenisi Takımı 3. LİG'de

Selçuklu Belediyespor Kulübü Kadın ve Erkek Masa Tenisi Takımı, 2020-2021 sezonunda 3.Ligde mücadele ederek Konya'yı temsil edecek.

Selçuklu Belediyespor Kulübü Erkek ve Kadın Masa Tenisi Takımı, 2020-2021 sezonu Türkiye Masa Tenisi 3.Liginde mücadele edecek.

Selçuklu Belediyespor Kulübü Kadın ve Erkek Masa Tenisi Takımı, 2020-2021 sezonunda 3.Ligde mücadele ederek şehrimizi temsil edecek. Geçtiğimiz yıl terfi müsabakalarında başarılı bir şekilde mücadele eden Selçuklu Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Takımı aldığı sonuçlarla 3. Ligin kapısından dönmüştü. Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 2019 - 2020 sezonunda yapılması gereken terfi liginin pandemi nedeniyle gerçekleştirilememesinden dolayı 2018 - 2019 sezonu Terfi müsabakalarına katılan fakat 3. Lige çıkma hakkı elde edemeyen kulüplerin 2020 – 2021 sezonu için 3.Lige davet edilmesini kararlaştırdı. Bu kararla birlikte 2018 - 2019 sezonu Terfi Müsabakalarında elde ettiği sıralama sonucunda Selçuklu Belediyespor Kulübü 1 erkek ve 1 kadın takım olarak 3. Lige katılım hakkı elde etti.

Selçuklu Belediyespor Kulübü Kadın ve Erkek Takımının büyük bir bölümü Selçuklu Spor Okullarından yetişen 7-12 yaş aralığında ki çocuklardan oluşuyor. Küçük yaşlarda masa tenisi branşıyla tanışan sporcular kısa sürede ilerleme kaydederek çok önemli başarılara imza attı. Küçük yaşta zorlu bir ligde mücadele edecek olan sporcular hem tecrübe kazanmak hemde hedeflerine ulaşmak için çaba gösterecek.

KONYA’DA BİR İLK

Selçuklu Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Takım Başantrenörü Fatih Erden, Federasyonun aldığı karar nedeniyle çok mutlu olduklarını belirtti. Erden, “Selçuklu Spor Okullarımızdan yetiştirdiğimiz öğrencilerimizle Masa Tenisi adına Konya’da bir ilki gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Konya Masa Tenisinde ilk kez Kadın ve Erkek Takımı aynı sezon içerisinde ligde mücadele edecek. Hem Kadın sporcularımız hem erkek sporcularımız küçük yaşlardan itibaren yoğun bir çalışmanın karşılığını aldılar. Şimdi hedefimiz 3. Ligde hem kadın takımımız hemde erkek takımımızla başarılı bir performans sergileyerek bir üst lige çıkmak olacak. Bizlerin her zaman yanında olan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Selçuklu Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulumuza çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :