Selçuklu Belediyespor, Avrupa Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda 8 Madalya Kazandı

Selçuklu Belediyespor, Avrupa Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda 8 Madalya Kazandı

Selçuklu Belediyespor Kulübü, Avrupa Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda milli sporcularının kazandığı 8 madalya ile büyük bir başarı elde etti. Başkan Pekyatırmacı, sporcuları tebrik ederken, kulüp hedefini Dünya Şampiyonası'na katılarak sürdürmeyi amaçlıyor.

İstanbul'da düzenlenen Avrupa Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda Selçuklu Belediyespor Kulübü, milli sporcularının gösterdiği üstün performansla 5 altın, 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 8 madalya kazandı. Avrupa Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyona, 19 ülkeden 600 sporcunun katılımıyla gerçekleşti ve Büyükçekmece Gazanfer Bilge Spor Salonu'nda düzenlendi.

Milli sporcuların elde ettiği dereceler şu şekilde:

- Nisa Sarı: Büyük Bayanlar Shaolingun - 3.'sü
- Hümeyra Soylu: Yıldız Bayanlar Nangun - 2.'si
- Nisa Nur Irmak: Yıldız Bayanlar Shaolinjian - 2.'si
- Efnem Gökalp: Yıldız Bayanlar Baijiquan - 1.'si
- Furkan Osman Sayıner: Yıldız Erkekler Nandao - 1.'si
- Almina Sarı: Yıldız Bayanlar Shaolinquan - 1.'si
- Hayrunnisa Kalay: Yıldız Bayanlar Nangun - 1.'si
- Raziye Nur Emekli: Büyük Bayanlar New Chen Stil Taichiquan - 1.'si

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, sporcuları tebrik ederek, "Wushu Kung Fu Avrupa Şampiyonasında kulübümüzü ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek madalya ile dönen milli sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Bu çocuklarımızın Selçuklu Spor Okullarımızdan yetişerek böyle bir başarıya imza atmaları bizleri ayrıca gururlandırıyor" dedi.

Selçuklu Belediyespor Kulübü Wushu Kung Fu Takımı Başantrenörü Mehmet Bayraktar ise hedeflerinin Dünya Şampiyonası'na katılarak madalya kazanmak olduğunu belirterek, "Şimdi önümüzde yeni bir hedef var. Dünya Şampiyonasında da tıpkı Avrupa Şampiyonasında olduğu gibi madalyalar kazanarak ülkemizi ve kulübümüzü bir kez daha gururlandırmak istiyoruz. Bunun için de çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.