Selçuklu Belediyespor 2019 yılında 88 madalya aldı

Selçuklu Belediyespor 2019 yılında 88 madalya aldı

Selçuklu Belediyespor Kulübü 2019 yılında katıldığı Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonaları’ndan toplamda 88 madalya ile dönerek önemli bir başarıya imza attı

Türkiye’nin en büyük amatör spor kulüplerinden birisi olan Selçuklu Belediyespor Kulübü 2019 yılında katıldığı şampiyonalardan başarılı sonuçlarla döndü. Mavi-Beyazlı kulüp 2019 yılında 9 branşta katıldığı Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarından 28 altın, 24 gümüş ve 36 bronz madalya ile döndü. Bir çok sporcusunu da Milli Takımlara kazandırmayı başaran Selçuklu Belediyespor Kulübü başarılı bir yılı geride bıraktı. Taekwondo, Karate, Kick Boks, Wushu Kung-Fu, Güreş, Judo, Bisiklet ve Masa Tenisi gibi bireysel branşlarla, Türkiye’nin çeşitli illerinde düzenlenen şampiyonalara katılan Selçuklu Belediyespor, 2019 yılında toplam 88 madalya toplayarak önemli bir başarıya imza attı.

 

selcuklu-belediyespordan-2019-yilinda-88-madalya-3.jpg

9 BRANŞ, 88 MADALYA!

Selçuklu Belediyespor Kulübü 2019 yılında Wushu Kung-Fu branşında 17 altın, 15 gümüş, 10 bronz, Judo’da 3 altın, 2 gümüş, 8 bronz, Güreş’te 1 altın, 3 gümüş, 8 bronz, Kick Boks’ta 2 altın, 2 gümüş, 3 bronz, Taekwondo’da 2 altın, 5 bronz, Bisiklet’te 1 altın, 1 gümüş,  1 bronz, Karate’de  1 altın, 1 bronz, Satranç’ta 1 altın, Masa Tenisi’nde ise 1 gümüş madalya kazanarak toplamda 88 madalya topladı.

PEKYATIRMACI: SPORCU VE ANTRENÖRLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, 2019 yılında madalya kazanan Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcu ve antrenörleri başarılarından dolayı tebrik etti. Pekyatırmacı, “2019 yılında Selçuklu Belediyespor Kulübümüz başarılı bir yılı geride bıraktı. 88 Madalya kazanmanın yanı sıra bir çok sporcumuz Milli Takım formasıyla kulübümüzü, şehrimizi ve ülkemizi başarılı bir şekilde temsil etti. Bu sporcularımızın neredeyse tamamının Selçuklu Spor Okullarımızdan yetişiyor olması bizleri daha çok mutlu ediyor. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik ediyorum. 2020 yılında inşallah daha iyi başarılara imza atacaklarına inanıyorum” ifadelerini kullandı. 

 

selcuklu-belediyespordan-2019-yilinda-88-madalya-2.jpg

 

SPOR OKULLARINDAN YETİŞİYORLAR

Türkiye’nin en büyük amatör spor kulüplerinden birisi olan Selçuklu Belediyespor Kulübü aynı zamanda spor okulları faaliyetleriyle de dikkat çekiyor. Her yıl on binlerce çocuğun sporla tanıştığı Selçuklu Belediyesi Spor Okulları aynı zamanda Selçuklu Belediyespor Kulübünün altyapısını oluşturuyor. Spor Okullarından yetişen çocuklar başarılı oldukları branşlarda eğitim gördükten sonra Selçuklu Belediyespor Kulübü lisanslı sporcusu oluyor. Türkiye ve Avrupa ve Dünya derecelerinin elde edildiği bir çok branşta spor okullarından yetişen çocukların imzası bulunuyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :