Selçuklu Ailesi İftar Sofrasında Buluştu

Selçuklu Ailesi İftar Sofrasında Buluştu

Selçuklu Belediyesinin düzenlediği Selçuklu İftar Buluşması, ilçe protokolü, muhtarlar ve kurum temsilcilerini aynı sofrada bir araya getirdi.

Selçuklu Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferinde düzenlediği “Selçuklu İftar Buluşması” ile ilçeye hizmet eden kurum idarecileri ve yerel yönetim temsilcilerini aynı sofrada buluşturdu. Program, Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

İftar programına Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Arif Bağcı, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Nihan Öncan, ilçe protokolü, mahalle muhtarları, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

Başkan Pekyatırmacı: “Birlik ve beraberlikle hizmet ediyoruz”

Programda konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu’nun 703 bin nüfusu ve yaklaşık 2 bin kilometrekare yüzölçümü ile Türkiye’nin en büyük ilçeleri arasında yer aldığını belirtti.

Selçuklu’nun kadim medeniyet mirasına sahip büyük bir aile olduğunu ifade eden Pekyatırmacı, kurumlar arası uyum ve iş birliğinin ilçeye değer kattığını söyledi. Başkan Pekyatırmacı, şu ifadeleri kullandı:

“Selçuklu ailesi olarak birlik ve beraberlik içinde hareket ediyor, tüm kurumlarımızla omuz omuza vererek ilçemizi her alanda daha güçlü yarınlara taşıyoruz.”

Pekyatırmacı, hiçbir kurumun sorumluluktan kaçmadığını vurgulayarak, ortak akıl ve istişare kültürüyle ilçeye önemli hizmetler kazandırıldığını kaydetti.

“Halka hizmet, Hakk’a hizmettir” anlayışı

Başkan Pekyatırmacı, eğitim, sağlık, tarım, gençlik ve spor, güvenlik ve sosyal alanlarda yürütülen çalışmaların kurumlar arası iş birliğiyle hayata geçirildiğini ifade etti.

Muhtarların mahallelerdeki taleplerin doğru ve hızlı iletilmesinde önemli rol üstlendiğini belirten Pekyatırmacı, tüm paydaşlara teşekkür etti. Belediye meclisinde farklı siyasi partilerden üyelerle birlikte istişare kültürü içerisinde karar aldıklarını dile getiren Pekyatırmacı, hizmet anlayışlarını şu sözlerle özetledi:

“Şehrimizin standardını, insanımızın mutluluğunu ve refahını daha yukarıya taşımak için çalışıyoruz.”

Kaymakam Tortop: “Biz büyük bir aileyiz”

Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhuna vurgu yaptı. Muhtarların devlet ile vatandaş arasında köprü görevi üstlendiğini belirten Tortop, kamu hizmetlerinin sahaya yansımasında uyumlu çalışmanın önemine dikkat çekti.

Tortop, “Biz büyük bir aile, büyük bir ekibiz. Bir zincirin halkaları gibi birbirimize bağlıyız. Uyumlu ve güçlü bir yapı başarıyı beraberinde getirir” dedi.

Bağcı: “Selçuklu Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biri”

AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Arif Bağcı ise Selçuklu’nun Türkiye’nin en nezih ve gelişmiş ilçelerinden biri olduğunu belirtti. İlçede kurumlar arası güçlü iletişimin hizmet kalitesini artırdığını ifade eden Bağcı, koordinasyona katkı sağlayan tüm idarecilere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.