Selçuk Tıp'ın yeni Dekanı Yavuz Selvi oldu

Selçuk Tıp'ın yeni Dekanı Yavuz Selvi oldu

Prof. Dr. Yavuz Selvi, mezunu olduğu Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne dekan oldu. Yeni görevini sosyal medya hesabından duyuran Selvi: Prof. Dr. İnci Kara ve Prof. Dr. Nadire Ünver Doğan Hocalarımızla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi için çalışacağız

Konya Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Yavuz Selvi, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığına getirildi. Prof. Dr. İnci Kara ve Prof. Dr. Nadire Ünver Doğan dekan yardımcılığı görevlerine getirildi.

Sosyal medya hesabından yeni görevini açıklayan Prof. Dr. Yavuz Selvi, "Bir zamanlar öğrencisi olduğum fakülteme şimdi dekan olarak görevlendirildim. . Çok kıymetli 2 yardımcımız Prof. Dr. İnci Kara ve Prof. Dr. Nadire Ünver Doğan Hocalarımızla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi için çalışacağız" dedi.

Konya Tabip Odası internet sitesinden yapılan açıklamada ise, Prof. Dr. Yavuz Selvi ile Prof. Dr. İnci Kara ve Prof. Dr. Nadire Ünver Doğan’ın yeni görevleri kutlandı. Konya Tabip Odası’nın mesajında, “Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Yavuz Selvi, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı olarak atandı. Dekan yardımcıları ise odamız üyesi Prof. Dr. İnci Kara ve Prof. Dr. Nadire Ünver Doğan oldu. Hocalarımızı tebrik ediyor, camiamıza hayırlı olmasını diliyor, hayırlı hizmetlere vesile olmalarını temenni ediyoruz” ifadeleri kullanıldı. 

selvi.jpg

Prof. Dr. Yavuz Selvi Kimdir?

1974 yılında Konya’da doğdu. 1999’da Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Gümüşhane'de Pratisyen Hekim ve ardından Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı'nda Araştırma Görevlisi olarak çalışan Selvi, 2004 yılında Psikiyatri Uzmanı oldu. 2012 yılında Doçent oldu ve 2017 yılında da Profesör ünvanını alan Prof. Dr. Yavuz Selvi, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanlığının yanı sıra Türkiye Psikiyatri Derneği Konya Şube Başkanlığı, Konya Tabip Odası Genel Sekreterliği, Uluslararası Sleep and Hypnosis Dergisi Vekil Editörlüğü ve pek çok bilimsel kongre ve derginin bilimsel danışma kurullarında görev yapıyor.

Etiketler :