Selçuk Bayraktar Hatay ve Osmaniye'de gönüllülere girdi

Selçuk Bayraktar Hatay ve Osmaniye'de gönüllülere girdi

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar Hatay'da İskenderun ve Samanda ile Osmaniye'de depremzedeleri ve bölgede görev yapan gönüllüleri ziyaret etti

Kharamanmaraş'ta meydana gelen ve 11 şehirde ağır yıkım ve binlerce can kaybına neden olan deprem felaketinin ardından bölgedeki tüm şehirlerde yardım çalışmaları ve gönüllüleri ile sosyal desteğini sürdüren Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, bölgedeki ziyaretlerine devam ediyor.

Hatay'ın İskenderun ve Samandağ ilçesine gelen Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, depremzedeler ve yardım çalışması yapan gönüllüleri ziyaret etti.

Selçuk Bayraktar, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerinin ardından Hatay'a gelen İstanbul Çekmeköy gönüllüleri ile bir araya geldi.

aw835239-01.jpg

Selçuk Bayraktar, Hatay'a geldikten sonra buradan ayrılmayan gönüllülerle yaptıkları çalışmalarla ilgili sohbet etti.

Resim

Deprem bölgelerini gezen Selçuk Bayraktar ve eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar İskenderun ve Osmaniye'de sevgiyle karşılandı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar ve eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar ile depremzedelerin yanlarında olarak yaralarına sarmaya devam ediyor.

Resim

BAYKAR NE KADAR DEPREM YARDIMI YAPTI?

Baykar, 1000 konut bağışının yanısıra acil barınma ihtiyacı için 2000 afetzedenin yaşayabileceği BAYKAR Konteyner Kent'i de hayata geçirmek için yoğun çalışma yürütüyor. BAYKAR'ın deprem bölgesine toplam yardım miktarı 1 milyar 855 milyon TL'ye ulaştı.

Resim

Baykar'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"BAYKAR olarak depremzede kardeşlerimizin kalıcı barınma ihtiyacının çözümü için AFAD ile koordineli bir şekilde 1000 konut bağışlayarak #KonutSeferberliği başlatıyoruz. Toplam yardım miktarımız 1 milyar 855 milyon TL'ye ulaştı. Bölgedeki acil barınma ihtiyacına destek olabilmek adına ilk etapta 2000 mağdur kardeşimizin yaşayabileceği BAYKAR Konteyner Kent'i hayata geçiriyoruz. Yaralarımızı hep birlikte sararak bu zor günleri beraber atlatacağız."

Resim

Osmaniye'de sıcak karşılama

Resim

Resim

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.