'Şehrin Etliekmek'i geldi
Konya’da altı ay önce hizmet vermeye başlayan Şehrin Etliekmek alanında bir numara olmak istiyor.
Konya’da altı ay önce hizmet vermeye başlayan Şehrin Etliekmek alanında bir numara olmak istiyor. Bu amaç için çalıştıklarını söyleyen Şehrin Etli Ekmek yetkilisi Nuri Galatalı, 22 yılın verdiği deneyimle bu amaçlarına ulaşacaklarını ifade etti.
Alanında bir numara olmak için yola çıkan Şehrin Etliekmek altı aydır bu hedefine ulaşabilmek için çalışıyor. Babalık Mahallesi Yahya Çavuş Caddesi Doğu İş hanı altında Konyalıların ağız lezzetine yeni bir tat kazandırmak için çalıştıklarını kaydeden Nuri Galatalı, lüks lokanta tarzında çalıştıklarını söyledi. Açıldıkları ilk günden itibaren müşterileri sayısının iyi düzeyde olduğunu ifade eden Galatalı, “Haliyle açıldığımız ilk günlerde aşırı bir talep vardı. Şükür şu anda da işlerimiz gayet iyi gidiyor. Allah’ın izniyle ulaşmak istediğimiz hedefimize en kısa zamanda ulaşacağız. Bu amaç doğrultusunda ben ve arkadaşlarım elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz. Ben bu işi 22 yıldır yapıyorum. Bu işe başladığımda 14 yaşındaydım. Bu yaşıma kadar bu iş ve bu işe benzer işlerde çalıştım. 22 yılın verdiği deneyimle bu işte bir numara olacağımıza inanıyorum” dedi.
DEVAMLI MÜŞTERİLERİMİZ VAR
Müşteri memnuniyetinin kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Nuri Galatalı, kalıcılığın sırrının memnuniyet olduğuna inandığını söyledi. Sendikalardan, memurlara kadar devamlı müşterileri olduğunu kaydeden Galatalı, “Devamlı müşterilerimiz var. Şöyle ki her gün öğle yemeğini bizden yiyen müşterilerimiz var. Bunların yanında birçok sendika ve memur bizim devamlı müşterilerimiz arasında bulunuyor.
Devamlı müşteri edinebilmenin en iyi yolu müşterinin iş yerinden memnun ayrılabilmesidir. Biz bunu başardığımıza inanıyorum. İnanıyorum diyorum. Çünkü şükür devamlı müşterilerimiz var ve olmaya da devam ediyor ve edecek. Biz etliekmeğin yanında ezmesinden turşuya, lahana turşusu ve salata çeşitleri veriyoruz. Ben daha önce Konya’da dükkân açmadan önce sahil şehirlerinde çalıştım. Baktım ki oralarda salata çok gidiyor. Gidiyor ama güzel yaptığın zaman. En iyi salatayı yapmayı öğrendim ve burada yapmaya başladık. Müşterilerimiz de salatalarımızın güzel olduğunu söylüyor” diye konuştu.
Ayrıca etliekmeğin yanında bıçakarası yaptıklarını ifade eden Şehrin Etliekmek yetkilisi Nuri Galatalı, bıçakarasında iddialı olduklarını kaydetti. Bıçakarası için gerekli olan eti özel olarak aldıklarını söyleyen Galatalı, “Bıçakarasında oldukça iddialıyız. En başta eti özel olarak alıyoruz. Daha sonra yılların verdiği deneyimle eti doğruyor ve pişiriyoruz. Vatandaş diyebilir ki ‘biz bu lafları çok duyduk’ diye. Böyle düşünen vatandaşlarımızın bize gelerek düşüncelerinde yanıldıklarını ispatlamayı teklif ediyorum. Bizim amacız vatandaşların ağız tadına yeni bir tat kazandırabilmek. Bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi. Yaşar Sarı-Memleket