Şehrin çehresini değiştirecek projede sona doğru

Şehrin çehresini değiştirecek projede sona doğru

Van'ın Gürpınar Belediyesince ilçe merkezinde yapımı devam eden "Merkez Dükkanlar Projesi"nde son aşamaya gelindi - Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Doğramacı:- "Devletimizin kaynaklarını milletimizin hizmetine sunmak için çıktığımız bu yolda

VAN (AA) - Gürpınar Belediyesince "Kentsel Dönüşüm Projesi" kapsamında, ilçe merkezinde yapımı devam eden Merkez Dükkanlar Projesi'nde sona gelindi.

Gürpınar ilçe merkezinde başlatılan Merkez Dükkanlar Projesi çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Metruk 47 yapının yıkılmasının ardından başlatılan inşaatın yüzde 85'i tamamlandı. Selçuklu mimarisinin izlerini taşıyan yeni yapılar, yakında vatandaşların hizmetine sunulacak.

İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, yaptığı açıklamada, herkesin gıpta ile bakabileceği bir şehir inşa etmeye çalıştıklarını anlattı.

Gürpınar için tasarlanan projelerin hayata geçirilmeye başlandığını ifade eden Doğramacı, şunları kaydetti:

"Devletimizin kaynaklarını milletimizin hizmetine sunmak için çıktığımız bu yolda çalışmalarımız ilk meyvesini vermeye başladı. İlçeye yeni bir görünümüm kazandıracak projemiz, şimdiden büyük heyecan oluşturdu. Projenin büyük bir kısmı tamamlandı. Çalışmalarımızda vatandaşın desteğini almamız bizim için çok kıymetli. Bu bir yenileme değil, değişim ve dönüşümün ilk adımıdır."

Doğramacı, ilçeye yeni projeler ve yollar kazandırmak için büyük uğraş verdiklerini vurgulayarak, "Burada huzur içinde yaşamak için şehrimizi el birliğiyle kalkındırıyoruz. İnşallah kısa sürede başka projeleri de hayata geçirerek, vatandaşlarımızın hak ettikleri güzel şehrimize kavuşacağız. Proje şimdiden ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :