Şehitlerin isimleri caddelere veriliyor

Şehitlerin isimleri caddelere veriliyor

Ayaş Belediyesi, şehit olan polis ve askerlerin isimlerinin ilçede yaşatılması için çalışma başlattı

ANKARA (AA) - Ayaş Belediyesi, haziran ayı meclis toplantısında şehit olan polis ve askerlerin ismini, ilçedeki bazı sokak ve caddelere verme kararı aldı.

Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda alınan kararla, ilçedeki bazı sokak ve caddelere şehit polis ve askerlerin ismi verildi.

Taşan, yaptığı konuşmada, alınan kararla, şehitlerin isimlerinin yaşatılacağını söyledi.

Ülkenin huzur, birlik ve beraberliği bozmaya yönelik girişimlerin amacına ulaşamayacağını vurgulayan Taşan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu saldırılar terörle mücadele azmimizi kesintiye uğratmayacaktır. Vatanımızı bölmeye ve şanlı bayrağımızı indirmeye çalışan hainlere karşı kahraman Mehmetçiğimiz ve emniyet güçlerimiz canları pahasına mücadele vermektedir. Bizlere düşen görev ise bu vatan için canını veren asker ve polisimizin emanetlerine sahip çıkıp, teröre karşı tek yumruk olarak dimdik ayakta durmaktır."

Taşan, şehitler için yapılacak girişim ve fedakarlıkların yeterli olmayacağını da ifade ederek, "Bu kararlarla bizler sadece şehitlerimize duyduğumuz minneti ilan etmiş oluyoruz. Bu topraklar, devletimiz ve vatanımız için canını feda eden kahramanların varlığı konusunda yeni nesillere aktarım yapıyoruz. Unutmasınlar ve hep hatırlasınlar. Yaşadıkları topraklar, kendilerinden öncekilerin kanları ile sulanmıştır. Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler