Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı

Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın kuzeyindeki terör saldırıları sonucunda şehit olan askerlere Allah'tan rahmet dileyerek, teröre karşı kararlılık mesajını iletti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yüzyılın Dönüşümü İstanbul Programı" kapsamında yaptığı konuşmada, dün Irak'ın kuzeyinde gerçekleşen terör saldırılarında şehit olan askerlere başsağlığı diledi. Erdoğan, şehitlerin ailelerine, yakınlarına ve millete başsağlığı dileklerini ileterek, yaralı Mehmetçiklere acil şifalar temenni etti.

Konuşmasında teröre karşı sert bir tutum sergileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadelere yer verdi:

"Şehitlerimizin ruhu şad mekanları cennet makamları ali olsun. Mehmetçiklerimizin kanı yerde kalmamış, bölücü alçaklardan dökülen kanın hesabı misliyle sorulmuş ve sorulmaktadır. Pençe Harekatı bölgesi ile Suriye'nin kuzeyinde şimdiye kadar 12 terörist etkisiz hale getirilmiştir."

Cumhurbaşkanı, terörü kaynağında kurutma stratejilerini vurgulayarak, "Terörü kaynağında kurutma bu stratejimizi uygulamayı son terörist bertaraf edilene kadar kararlılıkla sürdüreceğiz. Türkiye, ne pahasına olursa olsun Irak'ın veya Suriye'nin kuzeyinde bir terör yapılanmasına müsaade etmeyecektir" dedi.

Erdoğan, emperyalistlere taşeronluk yapan kiralık katil sürüleri ile mücadelenin kesinlikle geri adım atılmayacak bir kararlılıkla devam edeceğini vurgulayarak, "Hem eli kanlı caniler hem de bölücü örgüte destek verenler, bölgemizin geleceğinde teröre yer olmadığını er yada geç anlayacaklardır" dedi.

Sınırlar içinde ve dışında teröristlere karşı mücadele eden güvenlik güçlerine de dua eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rabbim kahraman askerlerimizi muzaffer eylesin" diyerek temennilerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.