Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz

İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan polis memuru Dalgılıç'ın cenazesi İzmir'de toprağa verildi- Ekonomi Bakanı Zeybekci'nin de katıldığı törende, şehidin 7 aylık hamile eşi, cenazeye polis üniformasıyla geldi

İZMİR (AA) - İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan polis memuru Hüseyin Dalgılıç, memleketi İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Dalgılıç'ın cenazesinin Bostanlı Beşikçioğlu Camisi'ne getirilmesinin ardından yakınları, Türk bayrağına sarılı naaşının başında gözyaşı döktü. Şehidin yakınlarını, polis memurları teskin etti.

Törene katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de şehidin ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Şehit Hüseyin Dalgılıç'ın 7 aylık hamile eşi Çiğdem Dalgılıç ise törene trafik polisi üniformasıyla katıldı.

Şehidin babası Şaban Dalgılıç, oğlunun tabutunun başında 19 Mayıs'ta doğan oğlunun fotoğrafını gazetecilere göstererek "Biz Atatürkçüyüz bu fotoğrafa iyi bakın intikamımızı alacağız.'' dedi.

Cenaze töreni sırasında alınan güvenlik önlemlerine polis helikopteri de havadan destek verdi.

Şehidin naaşı, kılınan namazın ardından tekbir getirilerek cenaze aracına taşındı. Bu sırada şehidin kardeşi Atilla ile eşi Çiğdem Dalgılıç da tabutun taşınmasına yardım etti.

Şehit Hüseyin Dalgılıç, Işıkkent Şehitliğinde toprağa verildi.

Törene, şehidin ailesi, yakınları ile İzmir Valisi Erol Ayyıldız, bazı AK Parti ve CHP İzmir milletvekilleri, Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Ege Ordusu Komutanı Orgeneral Abdullah Recep, Güney Deniz Saha Komutanı Koramiral Hasan Uşaklıoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hasan Koçyiğit, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bazı ilçe belediye başkanları ile çok sayıda polis memuru, askeri erkan ve vatandaş katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler