Şehitler için gıyabi cenaze namazı

Şehitler için gıyabi cenaze namazı

İstanbul'daki terör saldırısında şehit düşenler için Bursa'da gıyabi cenaze namazı kılındı

BURSA AA) - İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan 44 kişi için Bursa'daki Ulu Cami'de gıyabi cenaze namazı kılındı.

Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu tarafından düzenlenen organizasyonla Ulu Cami'de kılınan gıyabi cenaze namazına, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Platformun Başkanı Burhan Sayılgan, yaptığı açıklamada, hain saldırıların bu toplumu yıldıramayacağını söyledi.

Terörün ve teröristlerin kaybetmeye mahkum olduğunu vurgulayan Sayılgan, "İnşallah burada bir daha şehit cenazesi kılmayız diyorduk ama kıldık. Biz her gün daha güçleniyoruz ve bunun çok iyi bilinmesini istiyoruz. Onlar kaybedecek, biz kazanacağız." dedi.

Platform adına konuşan Memur-Sen İl Temsilcisi Numan Şeker de ülkenin birliğini, milletin huzurunu hedef alan bu tür saldırıların ve eylemlerin başarıya ulaşma şansının bulunmadığını kaydetti.

Saldırıyı gerçekleştiren alçaklardan ve arkalarındaki güçlerden de birlik ve beraberlik içinde kurtulunacağını vurgulayan Şeker, "Bu hain terör odaklarının arasında kimlerin olduğunu çok iyi biliyoruz. Bütün katliamların mazlum ümmet coğrafyasında yaşanmasının tesadüfi olmadığını çok iyi biliyoruz." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :