Şehitler Camii tramvay durağı yakınında kaza! Tramvayın çarptığı Şerife Pekuzunoğlu hayatını kaybetti

Şehitler Camii tramvay durağı yakınında kaza! Tramvayın çarptığı Şerife Pekuzunoğlu hayatını kaybetti

Konya'nın Selçuklu İlçesi'nde Tramvay Kazası: Şerife Pekuzunoğlu Yaşamını Yitirdi

Selçuklu İlçesi Fatih Mahallesi Yeni İstanbul Caddesi'nde bugün saat 15.42 sıralarında üzücü bir tramvay kazası meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Selçuk Üniversitesi – Kampüs hattına ait tramvay, Şehitler Cami Tramvay Durağı'na yolun karşısına geçmek isteyen 45 yaşındaki Şerife Pekuzunoğlu'na çarptı.

Kaza sonucunda tramvay seferleri derhal durduruldu ve çevredeki vatandaşlar olayı hemen yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından Şerife Pekuzunoğlu'nun maalesef hayatını kaybettiği belirlendi.

Kadının cansız bedeni olay yerinden alınarak yakındaki hastanenin morguna kaldırıldı. Bu üzücü olayın ardından polis, kaza hakkında detaylı bir soruşturma başlattı. Kazanın tam olarak nasıl meydana geldiği ve sorumluların tespiti için çalışmalar devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.