Şehit Yıldırım'a memleketinden vefa

Şehit Yıldırım'a memleketinden vefa

Şırnak'ın İdil ilçesindeki terörist saldırıda şehit olan polis memuru Ersin Yıldırım'ın adı memleketi Gaziantep'te bir sosyal tesiste yaşatılacak

GAZİANTEP (AA) - Şırnak'ın İdil ilçesindeki terörist saldırıda şehit olan polis memuru Ersin Yıldırım'ın adının, Gaziantep merkez Şahinbey ilçesinde bir sosyal tesise verilmesi kararlaştırıldı.

Şahinbey Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediyenin mart ayı olağan meclis toplantısında, teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Ersin Yıldırım'ın adının Serinevler Sosyal Tesisine verilmesi teklifi oy birliğiyle kabul edildi.

Meclis toplantısına katılan şehidin babası Cevdet Yıldırım ve annesi Sevim Yıldırım duygulu anlar yaşadı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve meclis üyelerine teşekkür eden baba Yıldırım, "Vatan sağ olsun. Benim oğlum vatan için bayrak için şehit oldu. Sizlere çok teşekkür ederim. Türkiye sağ olsun, bayrağımız göklerden inmesin. Buna kimsenin gücü yetmez. Bir Ersin gider, bin Ersin doğar, bunu herkes böyle bilsin. Herkes haddini de bilsin. Biz Ersin'leri bu günler için yetiştirdik. Saklanmak için değil, evde yatmak için değil. Oğlumu memleket, bayrak, toprak, din ve Allah için yetiştirdik. O da şehit oldu, Allah mekanını cennet etsin" ifadelerini kullandı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler