Şehit Yasin Karaca'nın son videosu ortaya çıktı: Yolumuz şehitlik yolu! Kızılelma'ya kadar devam

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Tokatlı Piyade Sözleşmeli Yasin Karaca'nın şehit olmadan önce komutanı ile kaydettiği video duygulandırdı. - Komutanım, yolumuz ne yolu? - Şehitlik yolu... - Helal komutanım, Kızılelma'ya kadar devam

Türkiye Kuzey Irak'tan iki gün üst üste gelen şehit haberleri yasa büründü. Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde yürütülen operasyonda, üs bölgesine sızmaya çalışan PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada 12 kahraman askerimiz şehit düştü. 16 hain terörist ise etkisiz hale getirildi.

Şehadet haberinin ardından Tokatlı Şehit Sözleşmeli Piyade Er Yasin Karaca'nın komutanı ile beraber çektiği video ortaya çıktı.
Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı sonucunda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca’nın (23) komutanı ile çektiği video ortaya çıktı. Kar yağışı altında görevini yerine getiren Karaca'nın çektiği videoda komutanına 'Komutanım yolumuz ne yolu' sorusunu sorduğu ve komutanından 'Şehitlik' cevabını aldığı görüldü. Videonun devamında Karaca'nın komutanına 'Kızılelmaya kadar devam' dediği görüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.