Şehit yakınları ve gazilere ücretsiz tatil

Şehit yakınları ve gazilere ücretsiz tatil

Alanya'da Esra Palace isimli 5 yıldızlı otelde şehit ve gazi ailelerine ramazan ayı boyunca ücretsiz tatil imkanı sunulacak

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Alanya ilçesinde bir otel, şehit yakınları ve gazilere ramazan ayı boyunca ücretsiz tatil imkanı sunacak.

Esra Palace isimli 5 yıldızlı otelin işletmecilerinden Sezgin Demirek, gazetecilere yaptığı açıklamada, ramazan aylarındaki eski birlik ve beraberliği göstermek için şehit yakını ve gazilere ramazan ayı boyunca ücretsiz tatil imkanı sunacaklarını söyledi.

Ramazan ayında 10 bin şehit ve gazi ailesini otellerinde konaklatma hedefleri olduğunu belirten Demirek, şöyle konuştu:

"Ramazan aylarında yerli turist pek fazla tatile çıkmıyor. Turizm sezonunda beklentilerin de düşük olması bizleri bir proje yapmaya itti. Özellikle ramazan aylarındaki o eski birlik ve beraberliği yaşatmak adına bizler de şehit ve gazi aileleri için ramazan ayı etkinliği yaptık. Dini sohbetler, Hacivat Karagöz oyunları ve benzeri etkinliklerle misafirlerimize tatil süresince güzel bir ramazan yaşatmak istiyoruz."

Demirek, ramazan ayında daha çok aileye ulaşmak için 3 gün 4 gecelik bir program hazırladıklarını vurguladı.

Bu imkandan yararlanmak isteyenlerin kendileriyle irtibata geçmesini isteyenDemirek, "Kişi sayısını bize bildirerek rezervasyon yaptırmaları gerekiyor. Ramazan ayında giriş yapacak aileler bütün hizmetlerden bedava yaralanabilecek." diye konuştu.

Demirek, vatanın bir bütün olduğunu ve herkesin bu vatan için bir şeyler yapabileceğini kaydetti.

Sevgi ve barış içinde yaşamayı göz önünde bulunduranların varacağı noktanın huzur ve mutluluk olacağını dile getiren Demirek, "Sevgi ve saygının olduğu her yerde mutluluk vardır. Mutluluğun olabilmesi için de insanların birbirine dürüst, saygılı ve destek olması gerekiyor. Bu anlamda elimizden gelen imkanlarla bunu yapmak istedik. Daha fazla gelse daha fazla yapardık." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :