Şehit Uzman Çavuş Enes Kırmızıkoç gözyaşları ile toprağa verildi

Şehit Uzman Çavuş Enes Kırmızıkoç gözyaşları ile toprağa verildi

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde helikopter palinin çarpması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Enes Kırmızıkoç için memleketi Van'ın Erciş ilçesinde dualar ve gözyaşları ile toprağa verildi

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde helikopter palinin çarpması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Enes Kırmızıkoç için memleketi Van'ın Erciş ilçesinde tören düzenlendi.

Şehit Kırmızıkoç'un (26) Türk bayrağına sarılı naaşı, askerler tarafından Erciş Şehit Rıdvan Çelik Devlet Hastanesi morgundan alınarak ilçeye bağlı Örene Mahallesi'ndeki baba evine götürüldü.

Ailesinden helallik alındıktan sonra şehidin cenazesi, mahalledeki Suffe Camisi bahçesine getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından şehit Piyade Uzman Çavuş Enes Kırmızıkoç, mahalle mezarlığında gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Törene, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Aykut Tanrıverdi, 6. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Yüksel Kolcu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.