Şehit Uzman Çavuş Cem Ahmet Kaya memleketi Konya'da toprağa verildi

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Cem Ahmet Kaya, memleketi Konya'da dualar ve gözyaşları ile toprağa verildi

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde terör örgütü tarafından yerleştirilen el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Cem Ahmet Kaya memleketi Konya’da dualarla toprağa verildi.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde terör örgütü mensupları tarafından yerleştirilen EYP'nin infilak etmesi sonucu Konyalı Piyade Uzman Çavuş Cem Ahmet Kaya ve Piyade Uzman Çavuş Halil Şahin yaralandı. Yaralanan 2 asker hastaneye sevk edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Kaya ve Şahin kurtarılamayarak şehit oldu.

aw912159-02.jpg

Piyade Uzman Çavuş Cem Ahmet Kaya’nın (32), cenazesi düzenlenen törenin ardından uçakla memleketi Konya’ya getirildi. Piyade Uzman Çavuş Cem Ahmet Kaya için öğle namazını müteakip Konya Şehitliği Namazgahında cenaze töreni düzenlendi.

uzman-cavus-cem-ahmet-kaya2.jpg

Cenaze namazı öncesi Kaya’nın annesi Nebahat ve ağabeyi Cemal Kaya ile yakınları tabuta sarıldı. Şehit Kaya’nın cenazesi kılınan namazın ardından Konya Şehitliğinde dualarla defnedildi.

uzman-cavus-cem-ahmet-kaya4.jpg

Bekar olan Cem Ahmet Kaya'nın 5 yıl önce Uzman Çavuş olduğu, babasının ise yaklaşık 2 yıl önce vefat ettiği öğrenildi.

uzman-cavus-cem-ahmet-kaya6.jpg

Şehidin cenazesine Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Konya Valisi Vahdettin Özkan, siyasi partilerin temsilcileri, askeri ve mülkü erkan, şehidin yakınları ile vatandaşlar katıldı.

uzman-cavus-cem-ahmet-kaya3.jpg

uzman-cavus-cem-ahmet-kaya5.jpguzman-cavus-cem-ahmet-kaya8.jpg

aw912159-01.jpg

aw912159-03.jpg

aw912159-04.jpg

aw912159-06.jpg

aw912159-05.jpg

uzman-cavus-cem-ahmet-kaya.jpg

aw912159-07.jpg

Konyalı şehidin ailesine acı haber ulaştı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.