Şehit polisler için mevlit okutup lokma döktüler

Şehit polisler için mevlit okutup lokma döktüler

MUĞLA (AA) - Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olan meslektaşları için mevlit okutup lokma...

MUĞLA (AA) - Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olan meslektaşları için mevlit okutup lokma döktürdü.

Kızılhisarlı Mustafa Paşa Camisi'nde Mevlit Kandili programıyla birleştirilen organizasyonda, terör saldırısında yaralananların acil şifa bulması için de dua edildi.

Programa, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Macit Gündoğdu, MHP İlçe Başkanı Cengizhan Sancar ve çok sayıda kişi katıldı.

Bodrum ilçe Emniyet Müdürlüğü personelince gerçekleştirildiği belirtilen organizasyonda, cami önünde kurulan tezgahta lokma döktürüldü.

Cami çıkışında vatandaşlara lokma dağıtan Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, "Dün yaşanan haince saldırıda şehit olan aziz şehitlerimiz adına mevlit okuttuk. Allah, onlara rahmet eylesin. Hepsinin mekanı cennet olsun. Acımız büyük lakin, biz devlet ve millet olarak her daim ayakta olduk. Yapılan bu hain saldırı onların yanına kalmayacaktır. Allah, bu milletin yar ve yardımcısı olsun." dedi.

Candaş, Türk milletinin ve devletinin her daim var olacağını vurguladı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :