Şehit Onbaşı Hüsamettin Gökçe'nin kız arkadaşının 'Kavuşmamız ahirete kaldı' paylaşımı gündem oldu!

Şehit Onbaşı Hüsamettin Gökçe'nin kız arkadaşının 'Kavuşmamız ahirete kaldı' paylaşımı gündem oldu!

Pençe-Şimşek Harekatı'nda şehit olan Veteriner Uzman Onbaşı Hüsamettin Gökçe'nin kız arkadaşının twitterdaki duygusal paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Kuzey Irak'ta Pençe Yıldırım ve Pençe Şimşek Operasyonları'nda şehit olan Hüsamettin Gökçe'nin kız arkadaşının paylaşımı sosyal medya kullanıcılarını duygulandırdı.

Resim

Pençe-Şimşek Harekatı'nda şehit olan Veteriner Uzman Onbaşı Hüsamettin Gökçe'nin cenazesi, memleketi Amasya Beldağ'da toprağa verildi.

Resim

"Kavuşmamız ahirete kaldı"

Gözyaşları arasında defnedilen Şehir Veteriner Uzman Onbaşı Hüsamettin Gökçe'nin kız arkadaşının duygusal sosyal medya paylaşımı ise gündem oldu.

Resim

Gökçe'nin kız arkadaşı, beraber fotoğraflarıyla yaptığı twitter paylaşımında, "Yiğidim güzel gözlüm söz verdiğim gibi başım dik karşılayacağım seni. Bekle beni demiştin bekleme sırası sende bu sefer kurban olduğum. Kavuşmamız ahirete kaldı nefesim" ifadelerini kullandı.

Resim

Acılı genç kızın paylaşımı binlerce beğeni alırken, twitter kullanıcıları PKK'ya ve teröre lanet yağdırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.