Şehit cenazesinde Kılıçdaroğlu ve Akşener'e tepki! Çelengini böyle parçaladılar

Şırnak Bestler-Dereler bölgesinde PKK'lı teröristlerle çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Bayram Doğan'ın yakınları, CHP ve İYİ Parti'nin gönderdiği çelenklere sert tepki geldi. Terör ve iş birlikçilerine lanet okuyan şehit yakınları çelengi parçaladı

Şırnak Bestler-Dereler bölgesinde HDP'nin uzantısı olduğu bölücü terör örgütü PKK'lı teröristlerce girilen çatışmada şehit olan 5 kahraman askerden Uzman Çavuş Bayram Doğan'ın yakınları, CHP ve İYİ Parti tarafından cenazeye gönderilen çelenklere tepki gösterdi. Şehidin yakınları Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çelengini parçaladı.

Şırnak'ta başlatılan operasyon çerçevesinde gerçekleştirilen operasyon da Bestler-Dereler bölgesinde arazi araması sırasında mağaraya sıkıştırılan bir grup terörist ile sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada Çakırsöğüt 3. Jandarma Komanda Tugay Komutanlığında görevli Jandarma Uzman Çavuş Bayram Doğan şehit oldu.

Şehittin naaşı dün Şırnak'ta yapılan törenin ardından memleketi Tokat'a getirildi. Bugün ikindi namazının ardından Turhal Cumhuriyet Meydanında kılınan cenaze namazına binlerce kişi katıldı.

Şehit yakınları alanda bulunan ve üzerinde, "CHP Genel Başkanı ve İYİ Parti Genel Başkanı" yazılı olan çelenklerin kaldırılmasını istedi.

Bunun üzerine vatandaşlardan tepki gecikmedi. İYİ parti çelengi alandan kaldırılırken, Cumhuriyet Halk Partisine ait çelenk vatandaşlar tarafından parçalandı.

Tepkiler üzerine şehidin naaşının koyulacağı alanda "Cumhurbaşkanı" yazılı olan çelenk konulması, öfkeli şehit yakınlarının sakinleşmesine neden oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.