Şehit Batuhan Şimşek'in operasyon öncesi videosu ortaya çıktı! 'Ölmez sağ kalırsak..'

Pence-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce açılan taciz ateşinde ağır yaralanarak şehit olan İstihkam Astsubay Çavuş Batuhan Şimşek, İzmir'de toprağa verildi. Şehit Şimşek'in operasyon öncesi arkadaşı ile birlikte çektiği video ise yürekleri yaktı

Türk Silahlı Kuvvetlerinin yurt içi ve dışında terörün kökünü kazımak için verdiği mücadele devam ederken, Pençe-Kilit Harekat bölgesinden üzücü bir haber geldi.

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan 24 yaşındaki İstihkam Astsubay Çavuş Batuhan Şimşek, İzmir'de dualarla toprağa verildi. Şehidin operasyona katılmadan önce arkadaşı ile birlikte çektikleri videoda "Hayırlısıyla inşallah Irak'a gittikten sonra dönüşte tekrardan böyle bir anımız olsun. Ölmez sağ kalırsak eğer" sözleri ise yürekleri yaktı.

11.jpg

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından açılan taciz ateşi sonucunda şehit olan İstihkam Astsubay Çavuş Batuhan Şimşek (24) için Gaziemir 15 Temmuz Sehitler Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene şehidin annesi Ayten, babası Hakan, ailesi ve yakınları, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Ege Ordusu Komutanı Orgeneral Ali Sivri, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, siyasi partilerin milletvekilleri, belediye başkanları ve askeri erkan katıldı. Şehidin cenazesi, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kadifekale Şehitliği'ne defnedildi.

111.jpg

Şehit Batuhan Şimşek'i ailesi alkışlarla uğurlarken, cenazeye katılan çok sayıda vatandaş, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları attı.

"ÖLMEZ SAĞ KALIRSAK"
Öte yandan şehidin babasının oğluna araba aldığını ve haber vermek için aradığında ulaşamadığını, kısa süre sonra da şahadet haberinin geldiği öğrenildi. Şehit Batuhan Şimşek'in operasyona katılmadan önce arkadaşı ile çektiği görüntüler de ortaya çıktı. Görüntülerde Şimşek'in "Hayırlısıyla inşallah Irak'a gittikten sonra dönüşte tekrardan böyle bir anımız olsun. Ölmez sağ kalırsak eğer" dediği görüldü.

1111.jpg

1.jpg

4.jpg

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.