Şehit ateşi Konya'ya düştü! Mersin'de devrilen otobüste yaşamını yitiren askerlerden biri Konyalı

Şehit ateşi Konya'ya düştü! Mersin'de devrilen otobüste yaşamını yitiren askerlerden biri Konyalı

Mersin’de meydana gelen trafik kazasında şehit olan askerlerden birinin Konya doğumlu olduğu öğrenildi. Şehidin evinin bulunduğu apartmana Türk Bayrağı asıldı.

Türkiye, sabaha acı haberle uyandı. Mersin'in Mut ilçesinde askerleri taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 5 asker şehit oldu, sürücü de hayatını kaybetti ve 10'u ağır 27 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, KKTC'ye sevk edilen askerleri Mersin'e götürmek için Manisa'nın Alaşehir ilçesinden yola çıkan Alaşehir Sarıkız Turizm firmasına ait sürücüsü öğrenilemeyen 45 KA 4777 plakalı otobüs, Mut-Karaman karayolu Zeytinalanı mevkiinde virajı alamayarak şarampole devrildi.

Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre, 5 asker şehit oldu, sürücü de hayatını kaybetti ve 10'u ağır 27 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Mut Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Şehit ateşi Konya’ya düştü. Mersin'de meydana gelen kazada yaşamını yitiren askerlerden birinin Konyalı Piyade Er Kerim Arslan olduğu öğrenildi. Arslan'ın Konya Bosna Hersek Mahallesi'nde ikamet ediyordu.

whatsapp-image-2020-07-27-at-14-49-35.jpeg

 

Etiketler :