Şehit Astsubay Kuyucu, Konya'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit Astsubay Kuyucu, Konya'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşen C-130 tipi askeri kargo uçağında şehit olan Hava İkmal Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Yasir Kuyucu, memleketi Konya’da kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) ait C-130 tipi askeri kargo uçağının Gürcistan-Azerbaycan sınır hattında yaşadığı kaza sonucu şehit olan Hava İkmal Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Yasir Kuyucu (25) memleketi Konya'da ebediyete uğurlandı.

aw579397-02.jpg

Konyalı şehidin naaşı, Ankara'daki resmi törenin ardından uçakla Konya'ya getirildi. Şehit Kuyucu için Cuma namazını müteakip Konya Şehitliği Namazgahı'nda askeri tören düzenlendi.

aw579397-06.jpg

Gözyaşları ve Dua ile Defnedildi

Tören öncesinde şehidin ailesi tabutun başından ayrılmadı. Şehit Ahmet Yasir Kuyucu’nun eşi Fatmanur Kuyucu, babası İbrahim Kuyucu ve annesi Fadimeana Kuyucu tabuta sarılarak ağıt yaktı. Bu dokunaklı anlar, törene katılan herkesi derinden etkiledi.

aw579397-07.jpg

Kılınan cenaze namazının ardından Şehit Kuyucu’nun naaşı, dualar eşliğinde Konya Şehitliği'nde toprağa verildi.

aw579397-08.jpg

Üst Düzey Katılım

Şehidin cenaze törenine, ailesi ve yakınlarının yanı sıra İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, şehrin protokol üyeleri, askeri yetkililer ve binlerce vatandaş katılarak kahraman evladına son görevini yerine getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler