Şehit ailelerini ağırlayan Konya Valisi Özkan: Siz bu memleketin en kıymetlilerisiniz

Şehit ailelerini ağırlayan Konya Valisi Özkan: Siz bu memleketin en kıymetlilerisiniz

Şehit ailelerini ağırlayan Konya Valisi Vahdettin Özkan, “Sizin bize ihtiyacınız yok, bizim size ihtiyacımız var. Sizin maneviyatınızdan istifade edemezsek bu ruhu devam ettirmezsek hizmet edemeyiz. O anlamda sizler bu bu milletin kıymetlilerisiniz" dedi

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Şehit ailelerini makamında ağırladı. Özkan, "Şehit aileleri ile hasbihal ederek, maneviyatlarından istifade ettik" dedi.

Şehit aileleriyle birlikte olmak ve onlarla aynı havayı teneffüs etmekten manevi bir zevk duyduğunu söyleyen Vali Vahdettin Özkan, memleketin birliği ve bütünlüğü için canını feda etmiş şehitlerin emanetlerine hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Resim

Şehit yakınlarının talep ve şikayetlerini dinleyen Vali Özkan, “Sizin bize ihtiyacınız yok, bizim size ihtiyacımız var. Sizin maneviyatınızdan istifade edemezsek bu ruhu devam ettirmezsek hizmet edemeyiz. O anlamda sizler bu memleketin, bu milletin kıymetlerisiniz” diye konuştu.

Resim

2010-2013 yıllarında Şırnak Valisi olarak görev yapan Vali Özkan, Şehit J. Uzm. Çvş Mehmet Yaralı’nın Şırnak’ta görev yapan öğretmen kız kardeşi ile telefonda görüntülü bir görüşme gerçekleştirdi. Vali Özkan, memleketin birliği, bütünlüğü için görev yapan ve kutsal bir vazifeyi icra eden öğretmeleri de tebrik ederek kolaylıklar diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.