Şef Mehmet Yalçınkaya'dan Konya'nın başkanlarına teşekkür! Hatay’da muhteşem bir iş çıkardılar

Şef Mehmet Yalçınkaya'dan Konya'nın başkanlarına teşekkür! Hatay’da muhteşem bir iş çıkardılar

Depremin ilk gününden bu yana Hatay'da hizmetleri ile gönüllere giren Konya'nın Başkanlarına bir övgü de Şef Mehmet Yalçınkaya'dan geldi. Yalçınkaya, sosyal medya paylaşımında ''Hatay’da Muhteşem bir iş çıkardılar" diyerek tebrik etti

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ilk günden beri Hatay'da çok sayıda personel ve ekipmanla hizmet veren Konya Büyükşehir, Karatay, Selçuklu ve Meram Belediye Başkanları, Konya Konteyner Kentte Şef Mehmet Yalçınkaya ile bir araya geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Mehmet Yalçınkaya, ''Hatay’da Muhteşem bir iş çıkardılar'' diyerek Konya Büyükşehir Belediyesi'ni tebrik etti.

Resim

"TÜM BAŞKANLARA HELAL OLSUN"

Şef Mehmet Yalçınkaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Hatay’da Muhteşem bir iş çıkardılar. Başta Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sn. Uğur İbrahim Altay olmak üzere tüm başkanlara helal olsun. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş'' ifadelerini kullandı

BAŞKAN ALTAY: PLANIMIZLA SAHA ÇALIŞMAMIZ EŞ ZAMANLI İLERLİYOR

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise paylaşımında, ''Hatay Konya Konteyner Kent’te gelinen son noktayı inceledik. Planımızla saha çalışmamız eş zamanlı ilerliyor. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.'' ifadelerini kullandı.

altay1.jpg

01.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum