Sedef Güler Cinayeti Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi

Sedef Güler Cinayeti Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi

Büyükçekmece'de elleri ve ayakları bağlı, halıya sarılı halde cansız bedeni bulunan Sedef Güler cinayetiyle ilgili iki şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Büyükçekmece Mimar Sinan'da balıkçılar tarafından denizde elleri ve ayakları bağlı, halıya sarılı halde bulunan Sedef Güler (24) cinayetiyle ilgili olarak O.Ö. ve Fırat B. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Cinayet Büro dedektifleri, genç kızın cansız bedeninin sarılı olduğu halının üzerindeki yıkama fişinden yola çıkarak önce halı yıkamacıya, ardından Fırat B.'ye ulaştı.

Nalburdan Zincir Aldılar

Cinayetin Beylikdüzü'nde bir adreste işlendiği ve şüphelilerin nalburdan zincir alarak Güler'i halıya bağlayıp, ardından ayağına ağırlık bağlayarak denize attıkları öğrenildi.

Şüphelilerin Adliyeye Sevk Edilmesi

Sorgulama ve İfade Süreci

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri tarafından sorguya alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Katil Zanlısının Kontrol İçin Geri Dönmesi

Şüphelilerden birinin, genç kızın cesedinin batıp batmadığını kontrol etmek için bir gün sonra olay yerine geri döndüğü belirlendi. Öte yandan, cinayet zanlılarından biri olan Yavuz G.'nin aranmasına devam ediliyor.

Adliyeye Sevk Edilen Şüpheli İddiaları Yalanladı

Fırat G.'nin İddiaları

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Fırat G., basın mensuplarının "Neden yardım ettiniz?" sorusu üzerine katili tanımadığını öne sürerek, "Ben yapmadım. Katil tarafından silahla tehdit edildim" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.