Sedat Peker yeni video çekmedi ama tehditlerini sürdürdü! Söylenti yine yayıldı: Tutuklanmış olabilir

Sedat Peker yeni video çekmedi ama tehditlerini sürdürdü! Söylenti yine yayıldı: Tutuklanmış olabilir

Çektiği videolarla birçok suçlama yapan ve son paylaşımında CHP'ye sorduğu zor soruyla gündem olan Sedat Peker, kayıp mı? Hakkında tutuklandı söylentisi çıktıktan sonra hiç görülmeyen Peker'in sosyal medya hesabını başkası mı yönetiyor?

Son haftalarda çektiği videolarla bir türlü ne istediği ve ne dediği anlaşılamayan suç örgütü lideri olarak bilinen Sedat Peker, günlerdir ortalarda yok. Sosyal medya hesabı başkası tarafından yönetildiği bilinen Peker'in tutuklandığı yönündeki iddialar da gün geçtikçe güçleniyor.

VİDEO ÇEKMEDİ

Son 2 haftadır video yayınlamayan Peker, bunun yanı sıra herhangi bir şekilde kameralar karşısına da geçmiyor. Peker'in gerekçesi ise BAE'nin buna izin vermemesi.

ÜLKE Mİ DEĞİŞTİRDİ?

Peker hakkında iddiaların video çekmediği için ayyuka çıkmış durumda. Geçtiğimiz günlerde el konulan pasaportu kendisine verilen Sedat Peker'in BAE'den başka ülkeye geçmiş olabileceği de son gelen söylentiler arasında yerini aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.