Sedat Peker yakalandı! Gelen son dakika bilgisine göre Sedat Peker Birleşik Arap Emirlikleri tarafından gözaltına alındı!

Sedat Peker yakalandı! Gelen son dakika bilgisine göre Sedat Peker Birleşik Arap Emirlikleri tarafından gözaltına alındı!

Türkiye, Sedat Peker'in yakalanma ihtimalini konuşuyor. Çektiği videolarla adından sıkça söz ettiren ve özellikle muhalif kesimlerin ilgi odağı haline gelen Sedat Peker'la ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.

İlk olarak Arnavutluk'ta ortaya çıkan ve orada çektiği videoların ardından Arnavutluk Hükümeti tarafından operasyon yapılan Sedat Peker, bu ülkeden Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitmişti.

Bugüne kadar 9 video çeken Sedat Peker'in videoları ise çok izlenmese de muhalif kesimlerin ilgi odağı haline gelmişti.

Birleşik Arap Emirlikleri tarafından fonlandığı söylentilerinin ortaya atıldığı Sedat Peker'den gelen son haber ise yakalanarak gözaltına alındığı yönünde.

Peker'in son durumu hakkında herhangi bir bilgi verilmezken gözaltına alınması durumunda Türkiye'ye iadesinin garanti olduğu gelen bilgiler arasında.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.