Sedat Peker MHP'yi bombaladı

Sedat Peker MHP'yi bombaladı

Sedat Peker’e 1999 Depremi sonrasında Adapazarı'na yaptıklarından dolayı hizmet nişanı verildi. Adapazarı Kent Meydanı’nda düzenlenen törende adeta izdiham yaşandı.

Sedat Peker depremden sonra bölgede aşevleri ve yardım çadırları kurmuş, her gün binlerce kişinin ihtiyaçlarını karşılamıştı. Bölgedeki belediye ve vakıflar bugün gerçekleştirelen törende Sedat Peker'i hizmet nişanı vererek onurlandırdı.

Sedat Peker törende yaptığı konuşmada kendisi hakkında  yapılan eleştirilere cevap verdi. Peker,  ayrıca 57. Hükümet Döneminde Yaşananlar hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu.

PEKER'İN KONUŞMA VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

İŞTE O AÇIKLAMALAR

Sedat Peker: "Kıymetli dostlarım, bazı dostlarımız bana ülkedeki siyasi gelişmelerle ilgili düşüncelerimi açıkladığım için gönül koyuyorlar. Ancak daha sonrasında irtibat kurup sebebini açıkladığım zaman hepsinin şahsıma hak verdiklerini görmek beni ziyadesiyle mutlu ediyor.

Taktir edersiniz ki kimilerine göre az, kimilerine göre çokça insan tarafından fikirlerine değer verilen bir kişiyim. Ben bunun omuzlarımda bir vebal olduğunu düşünüyorum. Eğer ki birileri benim düşünceme değer veriyorsa, şahsımın o arkadaşlarla düşüncelerimi paylaşmak zorunluluğu olduğuna inanmaktayım.

"TÜRK HALKI ÇÖPLÜKTEN EKMEK TOPLUYOR DIYE HABERLER YAPILDI"

Adapazarı Depremi’nin yaşandığı zamanlarda ülkemizdeki ekonomik krizden dolayı (MHP’nin de içinde olduğu 57. hükümet zamanında.) Yunan televizyonları Türkiye’yle ilgili; ‘’Türk Halkı açlıktan çöpten ekmek topluyor.’’ diye haber yaparlardı. Bunu okuduğum zaman tüm samimiyetliğimle söylüyorumki bütün vücudumun kasıldığını hissederdim. Bu haberi dinlediğimde sanki bütün vücudumu asit kuyusuna atmışlar gibi acı çekiyordum.

Her zaman yaptığım gibi Mehmet Akif Ersoy’un hazretlerinin seslendirilmiş Safahat’ını açarak o anki ruhaniyetime uygun bir şiirini dinlemiştim. Ve bu şekilde ruhumun çektiği acıyı dindirmeye çalışmıştım. Yunan televizyonlarının o dönemlerde; ‘’Türkler çöpten ekmek topluyor.’’ diye yaptığı haberleri internetten bulup izleyebilirsiniz. Ben size masal anlatmıyorum.

PEKER'İN KONUŞMA VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Aradan geçen 15 senelik zaman diliminden sonra şimdi Yunanlılarla ilgili televizyonlarda aynı haberler yapılıyor. Allah aşkına şimdi ben koalisyon hükümetlerine fırsat tanımayan başkanlık sisteminin gelmesi için bildiklerimi söylemezsem, bu anıları paylaşmazsam 18 yaşında ilk oyunu kullanacak kardeşlerimiz bunları nereden bilecekler.

Ben bu yazdıklarımın ve söylediklerimin üzerimde bir vebal olduğunu düşünüyorum. (Eğerki yazmazsam ve sohbetlerimde dile getirmezsem.) Şükürler olsun ki birilerinin söylediği gibi milletvekili adayı da olmadım. Hiç kimseden bir beklentim de yok. Devletle iş de yapmıyorum. İhale de almıyorum.

(Ancak koalisyon hükümetlerine dahil olmanın haricinde başkan seçilme şansı olmadığına inandıkları için ülkenin geleceğine dinamit koyanlar, ülkenin kaderini Aydın Doğan’lara teslim edenler, hem bu dünyada hem de hak dünyada vebal altında kalacaklarını unutmamalıdırlar.)

"HDP, PKK'NIN TAKIM ELBİSE GİYMİŞ HALİ"

PKK’nın takım elbise giymiş hali olan HDP’nin barajı geçmesi için Aydın Doğan ve gizli patronlarının, paralel yapının, MHP’yi temsilen açıklama yapan milletvekillerinin kısacası hepsinin yan yana gelerek mücadele etmesi sadece aynı patrona hizmet ettiklerinin göstergesi olur. Başka da hiçbir şeyin göstergesi olmaz olamaz!..

Ben ve beni sevenler bu oyunun içinde yer almayız. Bedeli her ne olursa olsun yine de içinde yer almayız. MHP üst yönetimi eğer ki koalisyonla iktidara gelirse, ilk iş olarak beni cezaevine yollayacakmış. Eğerki beni cezaevine yollamazlarsa bu onların ayıbı olsun. (Dediklerini başarırlarsa cezaevine girdikten sonra kurtulmak için onlardan af dilersem de bana gerçekten yazıklar olsun.) İnanın böyle bir şeyi rüyamda bile görürsem hayat boyu kendimden nefret ederim.

PEKER'İN KONUŞMA VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Ülkemizde ki her şeyin pamuk tarlası gibi dikensiz olduğunu tabiki söyleyemeyiz. Mutlaka sorunlar var. Hem de önemli sorunlar. Ancak bu sorunların felakete dönüşmemesi için, ayrıca da çözümünün bulunabilmesi için mutlaka başkanlık sistemi desteklenmelidir. Bu öğreti Cennet Mekan Başbuğ Alparslan Türkeş’in tüm vatanseverlere vasiyetidir.

 Çözüm sürecinin ihanet projesi olduğunu söyleyip ortamı geren Şefkat Çetin ve avanesi ne oldu da HDP’nin barajı geçmesi için parti olarak peş peşe açıklamalar yapmaktadırlar. Bu millet neyin ihanet projesi olduğunu Yüce Allah şahittir ki çok iyi biliyor. 7 Haziran’ı da bu ihanetin cezasının biletini kesmek için bekliyor.

milliyet.com.tr

Etiketler :