Seçil Erzan’ı taşıyan cezaevi aracı kaza yaptı

Seçil Erzan’ı taşıyan cezaevi aracı kaza yaptı

Yüksek kar getirili "Fatih Terim Fonu" vaadiyle dolandırıcılıkla suçlanan Seçil Erzan'ı Çağlayan Adliyesi'ne götüren cezaevi aracı, Büyükçekmece'de meydana gelen bir kaza sonucu durmak zorunda kaldı.

Büyükçekmece TEM Otoyolu'nda Kaza

Büyükçekmece TEM Otoyolu Hezarfan Havalimanı mevkiinde saat 10.30 sıralarında meydana gelen kazada, seyir halindeki bir otomobilin lastiği patladı. Lastiğin patlamasıyla kopan parçalar, dolandırıcılıktan yargılanan banka müdürü Seçil Erzan'ı taşıyan cezaevi aracının camına çarptı. Çarpmanın etkisiyle cezaevi aracının camı kırıldı ve araç durdu.

Seçil Erzan’ı taşıyan cezaevi aracı kaza yaptı

Olay Yerine Midibüs Çağrıldı

Kazada ölen ya da yaralanan olmadı. Ancak cezaevi aracının camının kırılması nedeniyle Seçil Erzan'ı adliyeye götürmek için olay yerine bir midibüs çağrıldı. Kısa süre sonra olay yerine gelen midibüse alınan Erzan, adliyeye nakledildi. Kazadan sonra cezaevi aracı Silivri Cezaevi'ne geri döndü.

Seçil Erzan’ı taşıyan cezaevi aracı kaza yaptı

Seçil Erzan'ın Nakli Kamerada

Olayın ardından cezaevi aracından indirilen Seçil Erzan'ın midibüse nakledildiği anlar ise kameraya yansıdı. Bu görüntüler, olayın ardından yaşananları gözler önüne serdi.

Kazanın detayları ve Seçil Erzan'ın mahkemeye sevkiyle ilgili gelişmeler takip edilmeye devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.