Seçil Erzan’a bir dava şoku daha

Seçil Erzan’a bir dava şoku daha

Banka müdürü Seçil Erzan'a açılan dava, Arda Turan ve diğer tanınmış futbolcuları kapsayan yüksek kâr vaadiyle yapılan fon dolandırıcılığıyla ilgili yeni bir gelişme olarak öne çıkıyor. Davanın ilginç detayları haberimizde!

Kuzenin Tazminat Talebi, Dolandırıcılık Davasına Yeni Bir Boyut Kazandırdı

İstanbul'un gündemine oturan yüksek kâr vaadiyle yapılan fon dolandırıcılığı iddialarına dair yeni bir gelişme yaşandı. Banka müdürü Seçil Erzan'ın Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu gibi tanınmış futbolcuları ve 28 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla başlatılan davanın bir yanı daha gün ışığına çıktı. Bu kez, davacı Merve Özer Yılmaz'ın hamlesi, davanın seyrini değiştirecek nitelikte.

Kuzenin Tazminat Talebiyle Yeni Bir Aşama

Yılmaz, Seçil Erzan'a karşı İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde dava açarak 3 bin dolarlık tazminat talebinde bulundu. Dilekçede, Erzan'ın bankada görevli olduğu dönemde kendisine ödemeler yaptığını ve bu paraların bankanın "özel bankacılık sistemi" adı altında değerlendirildiğini ifade etti. Yılmaz, bu sistemdeki paralarının güvende olduğunu düşünerek biriktirdiğini belirtti. Ancak davalı bankanın, ticari mümessilin işlemlerine seyirci kalması ve denetim mekanizmalarını işletmemesi sonucunda zarar gördüğünü ileri sürdü.

Önemli Detaylar Mahkemeye Sunuldu

Mahkemeye sunulan dilekçede, Erzan'ın ve bankanın sorumluluklarına vurgu yapılarak, oluşan zararın tazminini talep etmek için dava açıldığı belirtildi. Bu adım, dolandırıcılık davasına yeni bir boyut kazandırırken, davanın ilerleyen süreçte nasıl bir seyir izleyeceği merakla bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.