Satranç’ta B.Koyuncu Lisesi farkı
Merve Büyükkoyuncu Lisesi öğrencileri, Gençlik Kupası satranç turnuvasında bir birincilik, bir ikincilik alarak turnuvaya imzası attı
Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Satranç İl Temsilciliği ile Kule Site AVM tarafından ortaklaşa organize edilen ve 200 sporcunun mücadele ettiği Gençlik Kupası Satranç turnuvasında Merve Büyükkoyuncu Lisesi öğrencileri aldıkları başarılı sonuçlarla turnuvaya imzalarını attılar.
17–19 Mayıs 2014 tarihleri arasında yapılan Gençlik Kupası Satranç turnuvasında Büyükkoyuncu Lisesi öğrencilerinden Fatih Çelik birinci, Ömer Tarım ise ikinci oldu.
Okul Baş Müdür Yardımcısı İ.Hakkı Akman “ Öğrencilerimizin Gençlik Haftası Satranç turnuvasında başarılı olmaları bizleri mutlu etmiştir. Bu başarılara imza atan öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz “ dedi.