Şarkıcı Altay da koronavirüse yakalanlar arasına adını yazdırdı! Evinde karantinaya girdi

Şarkıcı Altay da koronavirüse yakalanlar arasına adını yazdırdı! Evinde karantinaya girdi

Türkiye de dillerden dillere dolanan şarkılara imza atan ünlü şarkıcı covid 19’a yakalandı. Evinde karantinada bulunduğunu açıklayan 50 yaşındaki Altay, haberi sosyal medyadan sevenlerine duyurdu.

Türkiye'de dillerden dillere dolanan şarkılara imza atan ünlü şarkıcı covid 19’a yakalandı. Evinde karantinada bulunduğunu açıklayan 50 yaşındaki Altay, haberi sosyal medyadan sevenlerine duyurdu.

Şarkıcı Altay covid 19’a yakalandı. Altay, sosyal medya hesabından hayranlarına yaptığı açıklamada koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını ifade ederek şu bilgilere mesajında yer verdi:

Dün öğlen hissettiğim rahatsızlık gerekçesiyle yapılan koronavirüs testimin sonucu gece saatlerde 'pozitif' olarak tarafıma bildirilmiştir.

Değerli doktorlarımızın istekleri doğrultusunda kendi evimde izole bir şekilde hayatıma devam ediyordum.

Allah tüm hastalarımıza yardım etsin. Sağlıklı zamanlarda birlikte olmak dileğiyle...

Aslen Rizeli olarak bilinen Altay, 1970 senesinde doğdu. Sahne ismi olarak kullanmakta olduğu Altay ile bilinmektedir. Fakat gerçek ismi Mehmet Altay Biber’dir. İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi makineleri mühendisliğini girmiş olduğu üniversite sınavında kazanmış fakat gitmemiştir. Daha sonradan Karadeniz Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü’nü kazanmış fakat burayı da yarım bırakmıştır..

1987-1988 senesinde konservatuara girdi. 6 sene konservatuar eğitimi aldı. İş ve eğitimi bir arada götüremediği için bu okulu da bırakmak zorunda kaldı. Müziğe olan sevgisi ise ağabeyine hediye olarak alınan saz ile başlamış.

Altay albümleri

*2000 *Kalpsizsin

*2001 *Yolcu Yolunda Gerek

*2002 *Seninle

*2004 *Anadolu'dan Dünyaya

*2006 *Öyle Olsun

*2007 *Zor Bulursun

*2009 *Sana Bayılıyorum

*2010 *Şekil A

*2011 *Elma

*2013 *Berduş

*2014 *Bi'şey Söyle (Tekli)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.