Sarıyer'de Motokuryeler Vatandaşı Darp Etti, Şüpheliler Yakalandı

İstanbul Sarıyer'de, bir vatandaş dükkanına girmek üzere yürürken kaldırımda bekleyen kuryelerle tartışmaya girdi. Tartışmanın alevlenmesiyle birlikte kuryeler, vatandaşı sokak ortasında darp etti.

Olay, önceki gün öğle saatlerinde Rumeli Hisarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, dükkanına gitmek üzere kaldırımda yürüyen E.A. isimli vatandaş, kaldırımda bekleyen kuryelerle karşılaştı. İki grup arasında ufak çaplı bir tartışma yaşandı.

Tartışmanın alevlenmesiyle birlikte bir kurye, "Sen bize James Bond gibi bakamazsın" diyerek E.A.'nın üzerine yürüdü. Ardından 3 motokurye, E.A.'ya saldırarak darp etti.

Darp edilen E.A., çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalarda, E.A.'yı darp eden İ.B., U.B. ve M.B. isimli şüpheliler, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheliler, "kasten yaralama" ve "hakaret" suçlarından sevk edildikleri adli makamlarca haklarında adli kontrol hükümleri uygulandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.