Sarımsaklı Servet: Farelerden Koruduğu 500 Bin Lirayı Ekiplere Kaptırdı!

Sarımsaklı Servet: Farelerden Koruduğu 500 Bin Lirayı Ekiplere Kaptırdı!

İznik’te rahatsızlık verdiği gerekçesiyle bölgeden uzaklaştırılan M.Ö.’nün üzerinden tam 500 bin lira çıktı. Paraları farelerden korumak için poşetleyip sarımsakladığı anlaşıldı.Bursa'nın İznik ilçesinde uzun süredir İznik Devlet Hastanesi karşısındaki se

Bursa'nın İznik ilçesinde uzun süredir İznik Devlet Hastanesi karşısındaki sebze ve meyve halinde yaşayan ve bölge esnafını rahatsız ettiği gerekçesiyle şikayet edilen M.Ö. isimli şahsın yaşam hikayesi herkesi şaşkına çevirdi. Akli dengesinin yerinde olmadığı tespit edilen şahsın, çevreden topladığı atıklarla geçimini sağladığı belirlendi.

Paraları Farelerden Korumak İçin Sarımsaklamış

İhbar üzerine bölgeye intikal eden polis ve zabıta ekipleri, şahsın camları kırık boş bir dükkanda kaldığını tespit etti. Yapılan üst aramasında ise ekipler, poşetlere istiflenmiş yaklaşık 500 bin lira nakit parayla karşılaştı. Şahsın, paraların eskimesini önlemek ve kemirgenlerden korumak amacıyla poşetlerin içerisine sarımsak yerleştirdiği anlaşıldı.

Tutanak Altına Alınan Para Kardeşine Teslim Edildi

Ekipler tarafından tek tek sayılan paralar, kayıt altına alınarak tutanakla güvence altına alındı. Yapılan yasal işlemlerin ardından söz konusu meblağ, M.Ö.'nün İznik'in Gürmüzlü Mahallesi'nde ikamet eden kardeşine eksiksiz bir şekilde teslim edildi. Bölge esnafını uzun süredir tedirgin eden şahıs ise ekipler tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.