Sarıkaya'da muhtarlara iftar

Sarıkaya'da muhtarlara iftar

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesinde kaymakamlık ve belediye tarafından köy ve mahalle muhtarlarına iftar verildi. Sarızeybek Kültür Merkezi Şehit Mustafa...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesinde kaymakamlık ve belediye tarafından köy ve mahalle muhtarlarına iftar verildi.

Sarızeybek Kültür Merkezi Şehit Mustafa Kemal Devrilmez Konferans Salonu'nda verilen iftarda konuşan Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan, ramazan ayının birlikteliğin ve dayanışmanın sembolü olduğunu söyledi.

Düzenlenen bu iftar yemeğinin de birlikteliğe vesile olduğunu ifade eden Kaymakam Özcan, "Bu iftar yemeğini bize sunan Sayın Belediye Başkanımız Ömer Beye de ayrıca teşekkür ediyorum. Katılan herkesin mübarek ramazan ayını kutluyorum." dedi.

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel ise, muhtarlarla birlikte iftar yapmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Ramazan ayının herkese hayır ve bereket getirmesi temennisinde bulunan Başkan Açıkel, ilçedeki doğalgaz çalışmalarının da hız kesmeden devam ettiğini kaydetti.

Bu çalışmalardan dolayı bazı mahallelerdeki yolların bozulduğunu anımsatan Açıkel, şunları söyledi:

"Çok kıymetli muhtarlarım, bu doğalgaz mutlak suretle yer altından götürülmesi gereken bir hizmet ve bu yüzden hat döşenirken mutlaka bir yerlerin kazılması gerekiyor. Yollar kazılacak ev bağlantıları yapılacak. Bu normal şartlar altında bir yıl veya daha fazla sürede tamamlanan bir süreç."

Sıkıntı çekilmeden doğalgaz hizmetine kavuşulamayacağını anlatan Açıkel, "Biz de farkındayız ki yağmur yağdığı zaman çok çamur oluyor, bazı yerlerde araçların altı değiyor ama zahmet çekmeden böyle bir yatırıma kavuşmamızda çağımız şartları ile imkansız." diye konuştu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :