Sarıkamış şehitlerini anma programında otelin tavanı çöktü! Bakan Koca'dan açıklama: 32 kişi yaralandı

Sarıkamış Harekâtı’nın 108. yılı etkinlikleri kapsamında bir otelde düzenlenen belgesel galasının gösterimi sırasında alçıpan tavan çöktü! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 32 kişinin yaralandığını, 9 yaralının ambulanslarla hastaneye nakledildiğini açıkladı

Sarıkamış Harekâtı’nın 108. yılı etkinlikleri kapsamında bir otelde düzenlenen belgesel galasının gösterimi sırasında alçıpan tavan çöktü, 32 kişi yaralandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Kars Sarıkamış'ta bir otelin tavanının çökmesi sonucu 32 kişi yaralandı" açıklamasında bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kars Sarıkamış'ta bir otelin tavanının çökmesi sonucu 32 kişi yaralandı. Yaralıların 23'ü ayakta başvurdu, 9 yaralı ambulanslarla Kars Sarıkamış Devlet Hastanesine nakledildi. Yaralıların genel durumları iyi. Geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

sarikamis4.jpg

Sarıkamış Harekatı'nın 108. yılı etkinlikleri kapsamında Kars'ın Sarıkamış ilçesinde etkinlikler düzenleniyordu. Etkinlikler kapsamında Cıbıl Tepesi oteller bölgesinde bir otelin konferans salonunda belgesel galası gösterimi yapılırken alçıpan tavan çöktü.

sarikamiss-001.jpg

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ekip gönderildi. Sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederken güvenlik güçleri de bölgede önlem aldı. Tavan çökmesi sonucu yaralanan 32 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, hafif yaralı olanlar ayaküstü tedavi edildi. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

BAKAN KASAPOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Çökme sonrasında olay yerinde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, açıklamalarda bulundu. Bakan Kasapoğlu, “Otelin konferans salonundaki alçıpan tavanının çökmesi sonucu bir yaralanma ağırlıklı bir durum söz konusu. 10 kişilik hastaneye intikal eden vakamız var ve hamdolsun an itibariyle hiç bunun hayati tehlikesi söz konusu değil. İl sağlık müdürümüz de, valimiz hastanede biz de burada durumu değerlendirdik. Çok geçmiş olsun. Allah'ın izniyle en sağlıklı şekliyle atlatacağız. İçeride kalan kimse yok” şeklinde konuştu.

sarikamis.jpg

sarikamis1.jpg

sarikamis2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.