Sarayönü'nde yeni mahallelere parke ve bordür döşenecek

Sarayönü'nde yeni mahallelere parke ve bordür döşenecek

KONYA (AA) - Sarayönü Belediyesi, belde ve köylerin mahalleye dönüşerek ilçeye bağlanmasının ardından, yeni mahallelerde çalışmalara ağırlık veriyor.Belediye...

KONYA (AA) - Sarayönü Belediyesi, belde ve köylerin mahalleye dönüşerek ilçeye bağlanmasının ardından, yeni mahallelerde çalışmalara ağırlık veriyor.

Belediye Başkanı Nafiz Solak, yaptığı açıklamada, Sarayönü'nün tüm mahalleleriyle artık bir bütün olduğunu belirterek, sadece merkezin değil, mahalleleriyle tüm ilçenin topyekun kalkınması için çaba harcadıklarını söyledi.

Belediye yol yapım ekiplerinin şu anda Ladik Mahallesi'nde çalıştığını kaydeden Solak, "Mahallemizde asfalt, bordür ve kilitli parke taş döşeme çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Yapımı tamamlanan yollarımızla mahallemiz daha güzel bir görünüme kavuşuyor" dedi.

Tüm mahallelerin, ilçe standartlarına gelmesi için çalıştıklarını belirten Solak, "Tek amacımız Sarayönü'nü daha yaşanılabilir bir ilçe yapmak. İlçemizin Konya Büyükşehir Belediyesine, belde ve köylerin de ilçemize bağlanmasının ardından, hizmetlerde gözle görülür bir artış oldu. Artık en ücra mahalleler bile hizmetten eşit derecede payını alıyor. Bu sayede Konyamız, ilçe ve mahalleleriyle kalkınıyor." dedi.

Sarayönü'nde yeni mahallelere parke ve bordür döşenecek

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :