Şanlıurfasporlu futbolcu Lokman Gör:

Şanlıurfasporlu futbolcu Lokman Gör:

"Seyircimiz önünde oynayacağımız 1461 Trabzon maçı 6 puan değerinde"

ŞANLIURFA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un savunma oyuncusu Lokman Gör, hafta sonu 1461 Trabzon ile yapacakları maçta alınacak galibiyeti, 6 puan değerinde gördüğünü söyledi.

Lokman, GAP Vadisi Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, geride kalan 24. haftada elde ettikleri Denizlispor galibiyetiyle yakaladıkları çıkışı sürdürmek istediklerini belirtti.

Alt sıralardaki takımları yakından ilgilendiren bir karşılaşmaya çıkacaklarını vurgulayan Lokman, "Seyircimiz önünde oynayacağımız 1461 Trabzon maçı 6 puan değerinde. Ligde haftanın en zorlu maçı olacak. Bu haftayı da 3 puanla kapattığımız zaman hedeflerimizin çok farklı olacağını düşünüyorum" dedi.

Savunma oyuncularından Şaban Özel de lig maratonunda sona yaklaştıkça heyecan ve stresin arttığını vurguladı.

Ligde her takımın birbirini yenebilecek potansiyele sahip olduğunu ifade eden Şaban, "Kimin kimi yeneceği belli olmuyor. Denizlispor galibiyeti çok iyi oldu. Bu hafta da içeride Trabzon temsilcisini konuk edeceğiz. O maçı da 3 puan ile kapattığımız zaman önümüzün daha açık olacağını düşünüyorum. Elimizden gelenin en iyisini yaparak Şanlıurfaspor'u daha iyi yerlere getirmeye çalışacağız" diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :