Şanlıurfaspor, lige sahasındaki performansıyla tutunuyor

Şanlıurfaspor, lige sahasındaki performansıyla tutunuyor

ŞANLIURFA (AA) - PTT 1. Lig'de düşme hattından uzaklaşmak isteyen Şanlıurfaspor, iç sahadaki performansıyla lige tutunmaya çalışıyor.Bu sezon umduğu...

ŞANLIURFA (AA) - PTT 1. Lig'de düşme hattından uzaklaşmak isteyen Şanlıurfaspor, iç sahadaki performansıyla lige tutunmaya çalışıyor.

Bu sezon umduğu başarıyı yakalayamayan Güneydoğu temsilcisi, ligde 26'ncı haftaya 14. sırada girdi. Şu ana kadar 6 galibiyet ve 8 beraberlikle 26 puan toplayan Güneydoğu temsilcisi, alt sıralardan uzaklaşmanın hesabını yapıyor. Geçen hafta düşme hattında bulunan Denizlispor'u deplasmanda 2-0 yenen Şanlıurfaspor, dün de sahasında takipçisi 1461 Trabzon ile 1-1 berabere kaldı.

İç saha maçlarında daha başarılı grafik çizen sarı-yeşilli ekip, seyirci desteğiyle çıktığı maçlarda hanesine 20 puan yazdırdı. Bu sezon sahasında 5 galibiyet ile 5 beraberlik alan Şanlıurfaspor, Alima Yeni Malatyaspor ile Samsunspor'a ise mağlup oldu.

Deplasmandaki tek galibiyetini Denizlispor karşısında alan sarı-yeşilli ekip, 3 maçta berabere kalırken 9 maçta ise rakiplerine boyun eğdi.

Şanlıurfaspor, gelecek hafta Balıkesirspor'a konuk olacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :