Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Şimşek:

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Şimşek:

- "Alima Yeni Malatyaspor maçını kazanarak alt sıralardaki takımlarla arayı açmak istiyoruz"


ŞANLIURFA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un kulüp başkanı Fethi Şimşek, "Alima Yeni Malatyaspor maçını kazanarak alt sıralardaki takımlarla arayı açmak istiyoruz." dedi.

Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında 1-0 galip geldikleri Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla rahatladıklarını söyledi.

Takımının, ligde tutunmayı garantilemek için birkaç galibiyete daha ihtiyacı olduğunu vurgulayan Şimşek, 9 Nisan Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Alima Yeni Malatyaspor maçını da kazanmak istediklerini belirtti.

Şanlıurfaspor'da morallerin üst seviyede olduğunu vurgulayan Şimşek, "Bu maçı almamız lazım çünkü hala puanlara ihtiyacımız var. Riske atmak istemiyoruz. Bu ligde kalmak da önemli bir başarı. Alima Yeni Malatyaspor maçını kazanarak alt sıralardaki takımlarla arayı açmak istiyoruz. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz, bu maçı alacak güçteyiz." diye konuştu.

Öte yandan sarı-yeşilli ekip, Alima Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını, GAP Vadisi Tesisleri'nde, teknik direktör Tugay Kerimoğlu yönetiminde gerçekleştirdiği idmanla sürdürdü.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :