Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Şimşek

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Şimşek

"Bulunduğumuz durumun ve konumun farkındayız. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak rahat bir nefes almak istiyoruz"

ŞANLIURFA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da futbol şube sorumlusu Kerem Şimşek, bulundukları durumun ve konumun farkında olduklarını, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak rahat bir nefes almak istediklerini söyledi.

Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sarı-yeşilli ekibin 3 Nisan Pazar günü sahasında oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına günde çift idmanla hazırlandığını belirtti.

Edinho ve Makhtar'ın cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyeceğini hatırlatan Şimşek, sakatlığı bulunan Kubilay Sönmez ile Halil Çolak'ın ise karşılaşmaya yetiştirilmesinin planlandığını kaydetti.

Lig'de üst sıralara çıkmak istediklerini vurgulayan Şimşek, "Durumumuzun ve konumumuzun farkındayız. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak rahat bir nefes almak istiyoruz. Bulunduğumuz sırayı hak etmiyoruz. Eksik oyuncularımız olsa da sahaya 11 kişi çıkacağız. Futbolcularımıza güveniyoruz." dedi.

Şanlıurfaspor, 26 puanla ligde 14. sırada bulunuyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :