Şanlıurfalı engellilerde galibiyet sevinci

Şanlıurfalı engellilerde galibiyet sevinci

- Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Takımı evinde ağırladığı Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'u mağlup ederek üst üste iki galibiyet almanın sevincini yaşıyor- Antrenör Yıldırım:- "İki hafta


ŞANILURFA (AA) - Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Takımı evinde ağırladığı Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'u mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini almanın sevincini yaşıyor.

Antrenör Serdar Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor maçına çok iyi hazırlandıklarını ve kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

İki maçı üst üste kazanan oyuncularını tebrik eden Yıldırım, şöyle konuştu:

"Güçlü takımların olduğu bir ligde mücadele ediyoruz. Bundan dolayı alabileceğimiz maçları alarak rahat etmek istiyoruz. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor maçı çok zor geçti. Son dakikalarda adeta öldük öldük dirildik. Son topu iyi kullanarak galip gelmeyi başardık. İki hafta arka arkaya evimizde oynadığımız maçlarda rakiplerimizi mağlup ederek başarılı olduk ve ilerisi için umutlandık. Oyuncularımı mücadelelerinden ve performansları dolayısıyla tebrik ediyorum."

Yıldırım, maçta kendilerini destekleyen taraftarlara da teşekkür ederek, daha fazla destek istedi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :