Şanlıurfa'daki çatışma

Şanlıurfa'daki çatışma

Çatışmada 3 polisi şehit edip, 3 polisi de yaraladıktan sonra ölü ele geçirilen saldırgan H.D.E'nin cenazesi memleketine götürüldü

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da çıkan çatışmada 3 polisi şehit edip, 3 polisi de yaraladıktan sonra ölü olarak ele geçirilen 17 yaşındaki saldırgan H.D.E'nin cenazesi, yakınları tarafından memleketi Kayseri'ye götürüldü.

Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde dün kimlik kontrolü yapan polislere silahla karşılık vermesi sonucu çıkan çatışmada 3 polisin şehit olması, 3 polisin ise yaralanmasının ardından ölü olarak ele geçirilen H.D.E'nin cesedinin Şanlıurfa Adli Tıp Kurumundaki işlemleri öğle saatlerinde tamamlandı.

Adli Tıp Kurumundaki işlemlerin ardından H.D.E'nin cenazesi, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Burada bir süre sahipleri tarafından alınmayı bekleyen H.D.E'nin cenazesi, akşam saatlerinde morga gelen 3 yakını tarafından teslim alındı.

Morg görevlilerinin de yardımıyla tekrar cenaze aracına konan H.D.E'nin cenazesi karayolu ile memleketi Kayseri'ye götürüldü.

Şanlıurfa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde, dün, kimlik kontrolü yapan polislere H.D.E'nin (17) silahla karşılık vermesi sonucu çıkan çatışmada polis memurları Mehmet Ünaldı (35), Hasan Hüseyin Çalışkan (33) ve Sinan Akdemir (27) şehit olmuş, 3 polis ise yaralanmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :