Şanlıurfa'da 3 çocuğun tarlada ölü bulunması

Şanlıurfa'da 3 çocuğun tarlada ölü bulunması

İkisi kardeş 3 çocuğun aileleri taziyeleri kabul ediyor

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da dün tarladaki pamuk yığınları arasında ölü bulunan ikisi kardeş 3 çocuğun ailesi ve yakınları, büyük üzüntü yaşıyor.

Merkez Eyyübiye ilçesi Ulucanlar Mahallesi'nde pamuk yığınları arasında ölü bulunan kardeşler Ali (12) ve Harun (14) ile kuzenleri Hüseyin Tekdağ'ın (14) aileleri, kurulan çadırlarda taziyeleri kabul ediyor.

Çocukların amcası Naci Tekdağ, AA muhabirine yaptığı açılamada, olay günü saat 21.30 civarında yeğenlerinin, dedeleri de yanlarındayken pamuk yığınlarının arasında oynadığını ancak bir süre sonra gözden kaybolduğunu söyledi.

Yaklaşık 45 dakika aradıkları çocukları bulamayınca pamuk yığınlarının arasına baktıklarını anlatan Tekdağ, "Sanırım yorgun düşünce ve hava da soğuk olunca pamuğun içine girip uyumuşlar. Havasız kalınca da hayatlarını yitirmişler. Çok üzgünüz, söyleyecek kelime bulamıyorum." dedi.

Ailenin yakını Halil Aslan, bir süre görülmemeleri üzerine evdekilere telefon açarak çocukları sorduklarını dile getirdi.

Evde olmadığını öğrendikleri çocukları aramaya başladıklarını belirten Aslan, "Yol üzerinde aradık, diğer çocuklara sorduk ancak sonuç alamadık. Dedesi 'Son olarak pamuğun yanında oynuyorlardı' deyince burayı aramaya başladık. Kısa süre sonra 3 çocuğun cansız bedenini bulduk." diye konuştu.

Ailenin yakını Abdullah Aslan ise 3 çocuğu birden kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, ailelere Allah'tan sabır diledi.

Çocukların arkadaşlarından Halil Aslan da çok üzüldüğünü, mezarları ziyaret ederek dua okuduğunu söyledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :